Ahojte,
Chcela by som vyskusat nejaky dobry prirodny krem
na tvar, mam 56 rokov a mam dost bledu pokozku a vrasky. Mohli by ste mi poradit daco, ja som pocula nieco o kreme na zaklade medu s bylinami. Poradite mi nieco?
Prirodny krem na tvar
Ja konkretne pouzivam krem z parohov aj ako nocny aj ako denny. Inac moj nazor - neexistuje krem ktory odstranuje vrasky, to je blbost, vrasky moze odstranit chirurgicky zakrok, su ale kremy ktore sa vstrebaju do porov a ozivuju pokozku. Ale tento krem vyborne vyhladzuje vrasky a cisti pokozku, preto pokozka vyzera zdravsie. skusala som aj tak ze sa natriem a potom neskorsie si nanesiem make up a vysledok ok.
A ako ho pouzivate, na noc alebo ako denny?
S vytazkami z parohov ja som spokojna, jedine ten kelimok je dost maly, myslim ze vydrzi asi na dva mesiace pouzivania. Mne sa rychlo minul, lebo som si mazala aj na krk. Ale ked si ho setris mozno aj viac vydrzi.
Skusali ste uz niekdo krem s vytazkami z parohov, prosim povedzte ake mate s nim skusenosti?
Tvoja mamina nevie rozpravat, ked hovoris, ze vyzera ze je spokojna? Povedat to nevie?
Ahoj :-) Ja mamine už dlhšie kupujem prírodný krém Éclat, a vyzerá, že je spokojná -odkaz odstránený- :-)
Mne najviac vyhovujú prírodné krémy Happyskin. Používa ich už celá naša rodina :) Všetci sme si našli svoje... Tu si to viete pokukať:
-odkaz odstránený-
Ahoj. Možno Vás zaujme článok o modrej hline, z ktorej sa vyrába prírodná kozmetika.
www.sibircanka.sk