Prirodny krem na tvar

dagmar12

Ja mám veľmi dobrú skúsenosť s Ryor :))) -odkaz odstránený- a toto je aj ako makeup že už aj akné trochu zakryje čo je super super :)))

zuzi74

alenka, ak mas problem s akne, tak to je v prvom rade vnutorny problem. Kozmetika ti moze trosku pomoct, ale problem nevyriesi a akne sa ti bude stale vyhadzovat.
Ak si doteraz pouzivala na plet privela chemie a chces to zmenit na prirodu, tak to moze byt dalsi problem. Necakaj zazraky hned na pockanie. Plet sa moze este viac zhorsit, pokial si zvykne na prirodnu kozmetiku. Okrem toho tu spominana kozmetika annemarie borlind nie je ani ozaj prirodna a ani velmi kvalitna.
Ak uz chces kvalitnu prirodnu kozmetiku, tak by som investovala do kozmetiky elysson, najdes na nete. Pouzivala som ju kedysi davnejsie a je naozaj top. Taktiez na akne pomaha octova voda, jablcny ocot zriedeny s vodou, rano a vecer potierat plet. Vseobecne na akekolvek vyrazky je vyborny a hlavne nevysusuje plet.

ivanuska265

nie ani sampon ani deodorant som neskusala zatial a zatial som sa toho zbavila a vyzera to dobre ale pozriem aj to :)... jasne ale tie prirodne sa mi zda ze su zvycajne menej problematicke ako tie chemicke :)

terminartorvlada

ivanuska mne na zacervenanie pomohlo ked som zmenila kozmetiku, ked som zacala pouzivat www.annemarieborlind.sk vsetko od tejto rady pouzivam a nemam problemy ani s flakmi ani so zacervenanim :), ked prirodnu kozmetiku, tak ozaj prirodnu a kvalitnu ;)

ivanuska265

fu najelpsie asi bude ak skocis na notino.sk a tam zadaj soaphoria a bentonitovy il ten mam ja ale pre teba asi na akne bude lepsi marocky co maju

alenka_radska

ja mám tiež akné a nechcem si chemky dávať na tvár ale zatiaľ čo som doma mala "prírodné" alebo aj len robené babskými receptami tak nemalo žiaden dobrý efekt ešte niektoré naopak aký si mal od ten soaphorie???

ivanuska265

u mna to je hlavne akne a kvoli tomu ju mam taku cervenkastu stale s flekami... ale mali by mat veci aj pre dalsie typy...