Prirodny krem na tvar

santorini.eva

Katarina, ja som zensenovy sice neskusala, ale pouzivam ten z vytazkami z parohov a mam 41 a myslim, ze je uplne akurat na moju plet. Mozno kazdemu sadne nieco viac. Ja napriklad mam rada hustejsie kremy a tento je dost husty a tmavsi.

katarina12

Cawte, objednala som si u sibircanky zensenovy krem, pretoze pani mi poradila, ze nad 30 rokov je zensenovy lepsi ako vytazky z parohov a myslim, ze mala pravdu. Celkom dobry krem, dokonca niekedy aj v tomto veku mi vyskakuje akne a po natreti do dvoch dni sa plet pekne cisti.

nata24

ciernavila neter ma z Yves rocher ale na kruhy to nezaberá, ale je sním spokojná... na Kruhy aj akné nám zabrala kyslíková dotyková infúzia pozerali sme na seba ako pipiny, ze cooo? parada kruhy fuc akne fuc aj mne psorka mizne :)

ciernavila

Ahojte, ma niekto skusenost s harmancekovyk kremom na kruhy pod ocami, pripadne niecim inym nie velmi drahym. dakujem

nata24

Ja odporúčam dotykovú kyslíkovú infúziu, ktorá pleť omladí, vyhladí vrásky, odstráni začervenania a redukuje aj kruhy pod očami... Veď nič prírodnejšie ako kyslík nieje :)

"anna

precitala som si nedavno na tejto platforme o kreme vytazky z parohov, kupila som si ho a pouyivam ho. Mne sa velmi paci, aj ked je dost silny, preto ho nanasam na navlhcenu plet. Mojej sestre napriklad nesadol, ale zase ona ma velmi citlivu plet, jej v podstate nic silne nesadne. z druhej strany mne sa uz pomaly konci ale chcem si este jeden objednat

Janka0238

Ja môžem na pleť a proti vráskam odporučiť indický krém Eclat, prírodny a bez parabenov - -odkaz odstránený- :-)

Setriakova_V

Tak ten pantovy od sibircanky som si kupila aj ja, dokonca jeden navyse som podarovala svagrinej, a mne sa velmi paci. Nie je az taky velky, ale mne uplne staci pri natierani na noc. Uz hom mam mesiac a musim povedat ze mi sadol a plet mam viac zivsiu.