Prirodny krem na tvar

silvia61

Caute, ten s vytazkami z parohov sibircanka som si objednala aj ja, urcite mu urobim reklamu nech si kazdy hovori co chce, je to fakt ako ste pisali dost maly kelimok ale krem je super. Pripomina mi zivicu s medom. Plet zostava po naneseni dost pruzna a vyzera tmavsie, aj ked sa vstrebava pomaly.

Timejocka

To akoze okrem duty free nic ine nepoznas? boze ty budes nejaka trapka, ja fakt akoze odpadnem. Aj oblecenie si kupujes v duty free? A na potraviny kam chodis?

Sisa112

Ja mam tiez citlivu plet, preto sa vyhybam lacnym kremom a pouzivam vacsinou preverenu drahu kozmetiku. Da sa kupit aj v duty free. V nasich obchodoch som dobru kozmetiku nenasla

tanamydlova

No ja mam tiez citlivu plet a v podstate nic mi este nesadlo. Bohuzial jediny krem ktorym sa natieram je asi obycajna nivea. mam 42 rokov ale po mame mam tvar prakticky bez vrasok, asi to je dedicne.:-)

Andrejka77

Dobry, chcem sa opytat na ten pantovy. Ja mam casto z mnohych kremov alergicku reakciu, v podstate z mnohych kremov sa mi hned vyhadze tvar aj dekolt. Mam velmi bielu a citlivu pokozku. Nemate skusenosti ci pri takom type pokozky plet nebude reagovat alergicky?

Kamilkaa

Odkaz na tu stranku je www.sibircanka.sk
ja som si objednala dva kremy a dostala som k tomu aj skusobnik ten isty krem ale v takom malom kelimku.