Ahojte,
Chcela by som vyskusat nejaky dobry prirodny krem
na tvar, mam 56 rokov a mam dost bledu pokozku a vrasky. Mohli by ste mi poradit daco, ja som pocula nieco o kreme na zaklade medu s bylinami. Poradite mi nieco?
Prirodny krem na tvar
Caute, ten s vytazkami z parohov sibircanka som si objednala aj ja, urcite mu urobim reklamu nech si kazdy hovori co chce, je to fakt ako ste pisali dost maly kelimok ale krem je super. Pripomina mi zivicu s medom. Plet zostava po naneseni dost pruzna a vyzera tmavsie, aj ked sa vstrebava pomaly.
To akoze okrem duty free nic ine nepoznas? boze ty budes nejaka trapka, ja fakt akoze odpadnem. Aj oblecenie si kupujes v duty free? A na potraviny kam chodis?
Ja mam tiez citlivu plet a nepotrebujem kupovat ani drahy krem a dokonca ani v duty free.
no dobre v duty free, teraz akoze okrem duty free nic ine neexistuje? trapne))
Ja mam tiez citlivu plet, preto sa vyhybam lacnym kremom a pouzivam vacsinou preverenu drahu kozmetiku. Da sa kupit aj v duty free. V nasich obchodoch som dobru kozmetiku nenasla
No ja mam tiez citlivu plet a v podstate nic mi este nesadlo. Bohuzial jediny krem ktorym sa natieram je asi obycajna nivea. mam 42 rokov ale po mame mam tvar prakticky bez vrasok, asi to je dedicne.:-)
Dobry, chcem sa opytat na ten pantovy. Ja mam casto z mnohych kremov alergicku reakciu, v podstate z mnohych kremov sa mi hned vyhadze tvar aj dekolt. Mam velmi bielu a citlivu pokozku. Nemate skusenosti ci pri takom type pokozky plet nebude reagovat alergicky?
u mne jednoznacne nemecka kosmetika
www.bio-kozmetika.sk
Dakujem moc ktat. Urcite to skusim.
Odkaz na tu stranku je www.sibircanka.sk
ja som si objednala dva kremy a dostala som k tomu aj skusobnik ten isty krem ale v takom malom kelimku.