Ahojte,
Chcela by som vyskusat nejaky dobry prirodny krem
na tvar, mam 56 rokov a mam dost bledu pokozku a vrasky. Mohli by ste mi poradit daco, ja som pocula nieco o kreme na zaklade medu s bylinami. Poradite mi nieco?
Prirodny krem na tvar
Bambucke maslo na zaparenu rit? Bude to v pohode?
bambucke maslo je super
Krem na citlivu plet Alverde s bambuckym maslom a jojobovym olejom.Lepsi krem na vyzivu pleti a celjove rozjasnenie som nemala...
Mam zaparenu rit, myslite ze praskovy cukor pomoze?
Ma niekto skusenosti s Ives Rocher kozmetikou?
Prosim vy ste pisali o tie pignentove skvrny ten navod, ako to nahlepsie natierat? Kazdy den? Dakujem, jarmila
Prosim ma niekto skusenost so zensenovym kremom od sibircanky? Mam 43, hlbsie vrasky a suchu plet
Aj áno. Ten Frankincense esenciálny olej je celkom dobrý. Po slovensky kadidlový. Ale dobre je ho zmiešať s citrónovým a slamienkovým:
30ml šípkového oleja (sa pridá takých 25 až 28 kvapiek napríklad v takomto pomere)
15 kvapiek kadidlového esenciálneho oleja
5 kvapiek citrónového esenciálneho oleja
8 kvapiek slamienkového esenciálneho oleja
Ak sú pigmentové škvrny spôsobené kvôli akné, môže sa použiť aj takáto zmes:
30ml šípkového oleja (sa pridá takých 25 až 28 kvapiek napríklad v takomto pomere)
13 kvapiek kadidlového esenciálneho oleja
6 kvapiek čajovníkového esenciálneho oleja
8 kvapiek pačuli esenciálneho oleja
No neviem, tie pigmentova skvrny sa len tak lahko odstranit nedaju. To je proces reakcie organizmu.
Ja len ze pigmentove skvriny sa daju odstranit, su bieliace kremy a su aj esencialne oleje priamo na pigmentove flaky po slnku. Jeden taky je frankincense olej. Neviem jeho meno po slovensky ale ja vraj dost ucinny.