Prirodny krem na tvar

Lenuska213

Prírodný krém by mal byť takej hnedkastej farby aspoň ja si tak myslím, úplne biely krém podľa mňa nemôže byť prírodný. aj keď sa možno mýlim. To je k tej poznámke, že krém ktorý ste kúpili v drogérke mal sladkastú vôňu, to bude dáake aromatcké farbivo čiže chémia. už som písala, aký krém som si kúpila ja, má hnedú farbu a je hustý, cítiť z neho ako kebz vorovicu . tiež si myslím že o pokožku sa treba starať a nie sa natierať lacnou chémiou.

Annaa

To mas pravdu, predrazene veci casto byvaju. Hlavne kozmetika ktora u nas nie je velmi znama. Ale zasa vela zavisi od osobnej skusenosti, treba skusat, aj keby to stalo vela penazi. Podla mna zena by mala vyzerat dobre aj v 50ke, pretoze prijemny pocit krasy je dolezitejsi ako peniaze. A potom naco ti je muz (sorry ak ho mas, nechcela by som ta urazit) ked si sama kupujes kremy? Vacsina bab mojich kamaratok je taka ista, sa ako keby boja povedat muzovi nech jej kupi to co chce a to je podla mna zle. Ako keby sme zili v dakom afganistane, zena musi pocuvat muza))))) ja osobne som vyskusala viac kremov a niektore mi viac sadnu ako druhe, vsetko je individualne. Kazda zena ma inu plet...

silvuska1

No jasne, ale ako poznat ktory krem je prirodny. Minule som si v drogerii kupila jeden, citit v nom sladkastu vonu, vobec mi to nepripada ako prirodne. A okrem toho biele kremy zriedka byvaju prirodne. Zase z druhej strany mnohe z kremov su az zbytocne predrazene, pri mojom plate 350 si kupovat krem za 25 eur to je moc...

Annaa

z druhej strany prirodne kremy nie vzdy kazdemu sadnu, ja mam kamaratku ktora ma velmi citlivu pokozku, ona prakticky okrem nivey asi nic ine nemoze pouzivat. z mojej skusenosti je vsak urcite dolezity sa starat o svoju plet systematicky, ja osobne sa mazem od 29 rokov vzdy na noc. mam 42 a nemam prakticky ziadne vrasky na tvari. mozno je to aj geneticky dane, ale ja sa o svoju plet staram poctivo.

Inesse

Vyzera celkom zaujimavo, ja som si objednala dva pantove, jeden som dala mame. Krem je ozaj husty a pachne ako zivica s medom. Celkom zaujimave, po istej dobe ked si oplachnem tvar tak plet je velmi hebka. Mame podarujem na narodeniny, dufam ze sa jej to bude pacit.

Karolajina

Caute. Zensenovy krem sibircanka som si kupila, ako som to uz niekde aj pisala nie je to velky krem, celkom mini ale musim si ho pochvalit aj ja. Natieram sa nim aj pod make up. Ma taku hnedastu farbu, inac citit z neho nieco ako borovicu alebo zivicu a mne sa paci.

Timejkka

Tak vyskusala som aj ja ten s vytazkami z parohov, nie je velky ten krem, neviem ci mi dlho vydrzi, pretoze je fakt super. Najprv sa tazko vtieral ale po dlhsom rozmasirovani sa vstrebal, plet po naneseni vyzera hnedsie. Je to asi preto, ze sam krem je takej hnedastej farby a vyzera naturalne.

Lenuska213

Ste sa pytali na ten zensenovy krem od sibircanky, je celkom fajn, no mne sa napr. viac paci pantovy (to je na baze vytazkov z parohov). ja som si objednala dva a dostala som este jeden skusobnik zadarmo, ten som podarovala znamej.

Simona 25

Dobrý deň, mám tiež dobré skúsenosti s prírodnou kozmetikou. Odporúčam však používať od overeného výrobcu. Ja som objavila jednu novú morocke spoločnosť a vyskúšala som jej produkty a maximálna spokojna.odporučam
www.alassalabeauty.sk