Ahojte,
Chcela by som vyskusat nejaky dobry prirodny krem
na tvar, mam 56 rokov a mam dost bledu pokozku a vrasky. Mohli by ste mi poradit daco, ja som pocula nieco o kreme na zaklade medu s bylinami. Poradite mi nieco?
Prirodny krem na tvar
dobry, ja mam velmi dobru skusenost s anti-age kremikami od Pure Elements z www.bio-kozmetika.sk a mozem ich ozaj odporucit.Mam od nich denny a nocny krem ale svojej mamke som kupila aj serum a masku a tiez je spokojna. kazda plet je ina, treba skusat!
Nie, semienka sa aplikuju rektalne.
na tvar pouzivas chia semienka?
A ake priznaky by mal mat prirodny krem?
Ja používam semiačka Chia. Pozor nie všetky sú kvalitné. Ja si ich kupujem z www.krez.sk. Viac informácií o nich si môžeš prečítať na www.krez.sk
Semenosko, aj tvoj nazor musime akceptovat, pretoze aj nazor retardovanych a mentalne postihnutych jedincov je v demokratickom svete akceptovatelny.
Lombardo a naco si maju ludia googlit? nie su taki pribrzdeni aby si googlili. im staic sedliacky rozum, a nie ze vygoogli si a dostanes dokaz. ach jaj)))
Ja už 8 rokov nakupujem v www.jvnatur.sk Z obrovského sortimentu používam hlavne prírodné krémy zn. Annemarie Börlind. je to kvalita i keď niektoré sú troška drahšie. Mám odskúšané ešte arganový krém a bioaktívny omladzujúci krém od Nobilis Tília. Môžem doporučiť hlavne ten arganový, kvalitne hydratuje a rýchlo sa vstrebáva.
Ach jaj. Vygooglite si napríklad: penový telový krém, moussy (šľahané peny), Vanilka & kokos - pleťový krém
A zistíte, že aj biely krém môže byť čisto prírodný.
Niektoré esenciálne oleje majú sladkastú vôňu.