Prirodny krem na tvar

fialuska

dobry, ja mam velmi dobru skusenost s anti-age kremikami od Pure Elements z www.bio-kozmetika.sk a mozem ich ozaj odporucit.Mam od nich denny a nocny krem ale svojej mamke som kupila aj serum a masku a tiez je spokojna. kazda plet je ina, treba skusat!

Eva132

Ja používam semiačka Chia. Pozor nie všetky sú kvalitné. Ja si ich kupujem z www.krez.sk. Viac informácií o nich si môžeš prečítať na www.krez.sk

Doktorfazula

Semenosko, aj tvoj nazor musime akceptovat, pretoze aj nazor retardovanych a mentalne postihnutych jedincov je v demokratickom svete akceptovatelny.

semenosko

najlepsie je si potierat tvaricku hovienkom ja disponujem hovienkami roznych tvaroch a farieb od svojho hrustika a kazde rano spolu cakame ake prekvapenie s neho vypadne dnes to bola zltkasta sracka..

Doktorfazula

Lombardo a naco si maju ludia googlit? nie su taki pribrzdeni aby si googlili. im staic sedliacky rozum, a nie ze vygoogli si a dostanes dokaz. ach jaj)))

Miška

Ja už 8 rokov nakupujem v www.jvnatur.sk Z obrovského sortimentu používam hlavne prírodné krémy zn. Annemarie Börlind. je to kvalita i keď niektoré sú troška drahšie. Mám odskúšané ešte arganový krém a bioaktívny omladzujúci krém od Nobilis Tília. Môžem doporučiť hlavne ten arganový, kvalitne hydratuje a rýchlo sa vstrebáva.

lombardo1981

Ach jaj. Vygooglite si napríklad: penový telový krém, moussy (šľahané peny), Vanilka & kokos - pleťový krém
A zistíte, že aj biely krém môže byť čisto prírodný.
Niektoré esenciálne oleje majú sladkastú vôňu.