Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?

Príspevok v téme: Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?
Hankka

Ako baba rozozna ci sa paci tichemu (introvert?) chlapovi? Na nete su len stupidne clanky popisujuce skor spravanie jaskynnych poolopiciakov ktore su uplne nerealne a ci ma niekto rozsirene zrenicky je ozaj problem vidiet. Ja som sa nikdy ziadnemu chalanovi nepacila aj ked nie som skareda ani blba, takze to neviem rozoznat.

Ako sa introverti vobec zoznamuju a kde podobnych ludi stretnem? Na vsetky kruzky chodia aj tak len zeny a sama som dost hanbliva, ani kamosky prilis nemam, navyse aby baba bezdovodne oslovila cudzieho chalana je podla mna trapne.

Hankka

Ale on myslim neni az hanblivy skor len tichy. Teda nieze je ticho lebo sa hanbi ale lebo ma taku povahu. A je rozdiel oproti tym videam lebo sa trochu pozname a rozpravali sme sa trochu. Ale neviem ako to rozpravanie rozvyjat hlavne ked je tichy tak je to tazke.

Cliattsi

Hanka, ďalšie tipy:
www.wikihow.com

A podla mna je nezmysel ze by sa chlap hanbil ak by mal zaujem tak by pozval on mna. :-(
A teraz sa pozri, ako to pre hanbliveho vyzera, keď sa o to pokúša :-)) :

www.youtube.com

je pekny hanblivy a ma s tym problem

dalsi:
www.youtube.com

pozri si to pekne cele, aj pre niektorých chalanov je tazke oslovit babu. A ten chalan naozaj chce byť s nejakou babou, ale JE HAMBLIVÝ - angl SHY BOY

www.youtube.com

A toto sú chlapi, ktorí aj nabrali odvahu to ukázať. A to sa mi páči, že aj niektorí ľudia na internete sa nehanbia si to priznať. A TÍTO CHALANI SÚ PRE MŇA URČITÝM VZOROM. A ja, ak sa mi teraz prihovorí baba, ktorá by mala o mňa záujem, tak ak z nej budem nervózny, tak jej to dám aj najavo, že som hanblivý tak, ako voľakedy. A poviem jej, že keď jej to nebude vadiť, tak sa môžme spolu rozprávať. A je na nej, ako sa rozhodne. Po rokoch som už taký menej plachý. Môžu za to skúsenosti a práca na sebe. Na posledy, keď ma naozaj oslovila pekná baba a povedala mi, že sa jej páčim, tak som bol taký otrasený, lebo som neveril tomu, že je to tak. Ale bolo to tak. Musela ma presvedčiť, aj jej kamarátky, že sa jej páčim. Ale ona už niekoho mala, ale chjcela sa so mnou porozprávať. Začalo to tým, že sa na mňa usmievala a možno by si aj ty mne povedala, že bola trápna. Ale povedz mi, ako inak by sa so mnou mohla zoznámiť?
JA som si s ňou nezačínal, lebo nebola moj typ. Bola moc pekná a odviazaná. Bolo na nej ale vidieť, že má rada ľudský kontakt - kontakt s inými ľuďmi. A ani som nevedel, že som taký pekný :-))

Hankka

Treba to povedat velmi opatrne aby to neposobilo ako by som netuzila po nicom inom nez s nim ist. Navyse asi vie ze sa babam paci ale neni to zase narcis. Ale nic take ma nenapada.

Mesačný princ

Nie je to nezmysel. Ani ja nie som najodvážnejší a úprimne bolo by mi veľmi príjemné ak by ma nejaká žienka pozvala.

Hankka

Mne sa to zda nevhode aby zena zavolala chlapa niekam. Je to dnesny hlupy trend a take baby su fakt trapky. A on je skor konzervativny.

A podla mna je nezmysel ze by sa chlap hanbil ak by mal zaujem tak by pozval on mna. :-(

Cliattsi

Ahoj Hanka, neviem, či sem ešte chodíš. Keď som si všetko dal dokopy, tak by som povedal, že si PASÍVNY TYP človeka, ktorý čaká na to, čo urobia iní. Aj ja som taký do určitej miery. Mala by si sa naučiť byť viac ASERTÍVNA. Treba si to pozrieť na nete. Ďalšia vec, zdá sa mi, že si introvertka, je to tak ?
A píšem sem pre to, že som aj našiel jeden návod, ako sa zoznámiť s tichým, hanblivým chlapcom, ale je v anglickom jazyku www.wikihow.com

Pekný deň. Ak tu niekto taký je, nech napíše.