Hanka, ďalšie tipy:
www.wikihow.com
A podla mna je nezmysel ze by sa chlap hanbil ak by mal zaujem tak by pozval on mna. :-(
A teraz sa pozri, ako to pre hanbliveho vyzera, keď sa o to pokúša :-)) :
www.youtube.com
je pekny hanblivy a ma s tym problem
dalsi:
www.youtube.com
pozri si to pekne cele, aj pre niektorých chalanov je tazke oslovit babu. A ten chalan naozaj chce byť s nejakou babou, ale JE HAMBLIVÝ - angl SHY BOY
www.youtube.com
A toto sú chlapi, ktorí aj nabrali odvahu to ukázať. A to sa mi páči, že aj niektorí ľudia na internete sa nehanbia si to priznať. A TÍTO CHALANI SÚ PRE MŇA URČITÝM VZOROM. A ja, ak sa mi teraz prihovorí baba, ktorá by mala o mňa záujem, tak ak z nej budem nervózny, tak jej to dám aj najavo, že som hanblivý tak, ako voľakedy. A poviem jej, že keď jej to nebude vadiť, tak sa môžme spolu rozprávať. A je na nej, ako sa rozhodne. Po rokoch som už taký menej plachý. Môžu za to skúsenosti a práca na sebe. Na posledy, keď ma naozaj oslovila pekná baba a povedala mi, že sa jej páčim, tak som bol taký otrasený, lebo som neveril tomu, že je to tak. Ale bolo to tak. Musela ma presvedčiť, aj jej kamarátky, že sa jej páčim. Ale ona už niekoho mala, ale chjcela sa so mnou porozprávať. Začalo to tým, že sa na mňa usmievala a možno by si aj ty mne povedala, že bola trápna. Ale povedz mi, ako inak by sa so mnou mohla zoznámiť?
JA som si s ňou nezačínal, lebo nebola moj typ. Bola moc pekná a odviazaná. Bolo na nej ale vidieť, že má rada ľudský kontakt - kontakt s inými ľuďmi. A ani som nevedel, že som taký pekný :-))