Mesačný princ to si naozaj vystihol. Je to tvoj výrok ? No fakt dobré.
Hanka, celý základ je v tom, nehanbiť sa za to, kto si a ak sa niečo nepodarí tak, ako si chcela, tak potom to nebrať moc vážne. K tomu sa treba dopracovať tak, aby si pri tom bola čo najmenej v strese. Ale ak máš takúto situáciu, ja by som to na tvojom mieste asi riskol. Keď pôjdeš za ním, budeš kráčať, tak nemysli na to najhoršie, čo sa môže stať. MYSLI LEN NA SVOJ CIEĽ - zoznámiť sa s ním bližšie. Ak ťa budú napadať rôzne myšlienky, ktoré ti pripomínajú hrôzu, treba ich IGNOROVAŤ a predstavovať si, že idú ako keby cez teba preč. Je možné, že budeš pri tom cítiť taký TLAK NA HRUDI. To je následkom vedomej kontroly stresu, ktorý chce prepuknúť, čiastočne aj prepukne, ale ty mu v tom vedome brániš len tým, že sa zameriavaš na cieľ svojho konania.
A čo sa týka toho pohľadu, ty by si sa nemala po otázke pozerať dole, ale keď povedzme ideš vedľa neho a niečo mu povieš, tak tvoj pohľad po tom, ako si mu pozrela do očí a on na to reaguje, môžeš vytočiť v horizontálnom smere, čiže doľava, ak on ide po tvojej pravej strane, alebo doprava, ak ho máš po ľavej strane.
. V zásade, ak ideš vedľa neho, tak potom, ak od neho otočíš pohľad, tak len otoč hlavou aj očami pred seba, aby si videla na cestu, ale nepozeraj sa dole, ale skôr rovno pred seba. Ak ťa nič nenapadá, nehanbi sa za to, je to prirodzené a NEmysli na to, čo si on o tebe bude myslieť, lebo ťa to bude len vyvádzať z miery.
Ak si k nemu prisadneš, tak polož otázku, prípadne rozprávaj pozeraj sa pri tom na neho a potom len pozeraj dopredu, alebo len uhni pohľadom (doľava).
Ak bude stáť reč, tak povedz "TAK JA IDEM. ČAU" - on odpovie "ČAU" a máš to vybavené. Nabuduce keď sa stretnete, tak ho tak hlasnejšie pozdrav a usmej sa na neho. A to stačí. Ak ťa nič nebude napadať, kľudne len prejdi okolo neho, netreba tlačiť na pílu.