Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?

Príspevok v téme: Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?
Hankka

Ako baba rozozna ci sa paci tichemu (introvert?) chlapovi? Na nete su len stupidne clanky popisujuce skor spravanie jaskynnych poolopiciakov ktore su uplne nerealne a ci ma niekto rozsirene zrenicky je ozaj problem vidiet. Ja som sa nikdy ziadnemu chalanovi nepacila aj ked nie som skareda ani blba, takze to neviem rozoznat.

Ako sa introverti vobec zoznamuju a kde podobnych ludi stretnem? Na vsetky kruzky chodia aj tak len zeny a sama som dost hanbliva, ani kamosky prilis nemam, navyse aby baba bezdovodne oslovila cudzieho chalana je podla mna trapne.

Hankka

Kazdy by sa mal byt vazne lebo ak nie tak je to naruseny clovek. Ja sa pytam ako to co urobit lebo ked to pokazim bude neskoro.
Ziadna komunikacia s inymi ludmi u mna nebola to som uz hovorila navyse sa mi zda bezocive pytat sa na hentake osobne veci. Nestazujem sa na rady len upresnujem situaciu.

hio123

Cliattsi

Akože nič proti tebe, v poriadku ale nejde mi do hlavy jedno, ty si napisal že, mal som silnejšiu socialnu fobiu a bol si na diskoteke.. vieš vlastne čo je socialna fobia a ake su prejavy, prepáč ale musim pochybovať o tom že si ju mal, pretože človek s takymto problemom sa boji vyjsť z domu a nie diskoteka..

------------

A este jeden problem mas. Ty ocakavas ze ti ludia napisu len tie rady ake si ty predstavujes. A to ta brzdi, si az nesympaticky tvrdohlava.

------------

Ty samu seba beries prilis vazne a zbytocne si to cele komplikujes. Stale sa iba vyhovaras. Teraz napises ze nehovoris ze nemas urobit nic, no lenze ty nic nerobis a to je problem. A v podstate si doteraz to nic nerobenie obhajovala.
Nemusis sa mu vnucovat ale tak nenutene sa zaujimat o neho viac. Vypytuj sa ho na jeho osobu, zaujmy, co robi, atd, to uz je na tebe. A ak nie je zaostaly tak spozoruje ze sa zaujimas. A ked nema zaujem tak s nim nestracaj cas.
A ako prebieha komunikacia s inymi ludmi v tvojom zivote ?

Hankka

Ale ide aj o typ chalanov lebo mnohym sa to nebude pacit ked po nom baba takto okato ide a mne sa zase taky chlapi ani nepacia. Nejde o to ci je slapka ale je to take ubohe a trapne ked sa mu priamo vnucuje a taky vztah dlho nevydrzi vacsinou. Ja ten typ baby niesom ani nechcem byt ani keby som strach nemala proste to nieje spravne. Nehovorim ze nemam dat najavo nic ale priamo obletovat chalana je ozaj vadne. Je to ako ked si gayovia adoptuju dieta sice to dietatu je lepsie nez keby malo byt v domove ale normalne ani prirodzene to nieje.
Presne ako hovoris "uzivaju si okamih" ale mne nejde iba o okamih. Ja to beriem vazne lebo nechcem len nejakeho chalana ale takeho ktory sa kumne hodi a ja knemu a budeme si rozumiet. Ked sa budem pretvarovat aby som zbalila sposobom ktory mi nieje vlastny tak sa mi to ani nepodari alebo ak ano tak neskor zistim ze nieje taky akeho by som chcela aby sme si rozumeli. A nepaci sa mi ked niekomu nezalezi ci si ostatny myslia ze je trapny pretoze to nic nemeni natom ze trapna je. A mna ten pocit len tak neprejde. Je ine opytat sa ci je z mesta xy a ine ponuknut sa niekomu. Nehovorim ze cakam ze nieco len tak urobi ale hladam sposob co mam urobit ja aby sme sa lepsie spoznali lebo bez toho nema zmysel. Ale nie ponuknut sa mu. Aj keby som zistila ze nieje premna aspon ziskat kamarata. Ale ja som nikdy ziadnych cudzich ludi nepoznala takze neviem co je vhodne. On nieje hanblivy len tichy (nieje ukecany) ja som.

Ale k tomu druhemu prispevku to nieje predpoklad to je realita. Vysmechu som zazila dost aj bez toho aby som ja nieco trapne urobila. Stale nechapem preco byvaju ludia taky hnusny. Ale o to teraz nejde. Ja som pred nim uz aj tak bola v jednom trochu za debila a neva ale nechcem sa prejavit ako ze naozaj som debilka. :-D Nebojim sa ho oslovit len ma nic konkretne nenapada. Hlavne aby to bolo nenutene a to je tazke. :-)

Cliattsi

A Hanka, ja mám pocit, že aj ty si taká hanblivejšia. Si schopná fungovať v triede medzi soplužiakmi ako partia, ale keď máš "do niečoho ísť ty sama", čo sa týka iného človeka, možno aj nejakej cudzej baby, neviem, tak skôr čakáš, že to za tebe urobí ten výrečnejší spolužiak/čka, alebo neurobí nikto. Si ten typ, ktorý pozerá na ostatných, ako to robia a ak vidíš, ako sa niekto strápnil pri takej a onakej situácii, tak to v tebe vyvolá strach, lebo ty si myslíš, že aj tebe by sa smiali a bude ti to vadiť. Lenže to je iby PREDPOKLAD, nie realita. A rada na záver: Viac si začneš dôverovať, keď nebudeš nútri riešiť to, aké to bude mať následky pre tvoj život.

..............no dohovoril som :-)...

Cliattsi

Nechapem preco je dnes taka komplikovana doba. :-(

........ ja som zistil, že na tomto svete sú ľudia, ktorí, keď niečo chcú (napr. chalana), tak povedzme tá baba, zdvihne zadok, ide za chalanom a povie mu to priamo. Také baby existujú. Ak mi povieš, že sú to len šľapky, tak nemáš pravdu. Sú to baby, ktoré povedia, čo chcú. Prečo to povedia? Lebo sa neboja následkov. Užívajú si okamih. Prečo si ho užívajú? Lebo v tom momente nepociťujú strach? Prečo nepociťujú strach? Lebo ....le tam viac faktorov, ale je tam aj? lebo nebudú brať moc vážne to, čo si bude ten chalan myslieť. Nebubú sa hanbiť toho, že ICH BUDÚ POKLADAŤ INÍ, ALEBO TEN CHALAN ZA TRÁPNE BABY. O tom to je. Máš strach z toho, že sa znemožníš. MALA BY SI SA ZAČAŤ NAUČIŤ RISKOVAŤ. Pozri sa Hanka, ja mám sociálnu fóbiu a robím pokroky. Kedysi som sa vyhýbal aj ľuďom, čo išli po ulici. Veľmi mi niektorí ľudia ublížili, aj nechcene, napr. výsmechom. Ale napr. pred niekoľkými mesiacmi som bol v autobuse a jedna baba sa rozprávala s vodičom. opýtal som sa jej, či je z mesta XY, lebo mi niekoho pripomína. Ona povedala, že nie, že som sa dobre pomýlil. Teraz čo mi na to povieš? Strápnil si sa poriadne. A ja ti poviem - NESTRÁPNIL SOM SA. A vieš, v čom je háčik? V MOJOM VNÚTORNOM POCITE V TEJ CHVÍLI. Ak budeš len v tom okamihu udržiavať svoju myseľ a nemyslieť na to, čo si on o tebe bude myslieť, neboj sa, prežiješ to. Nemysli na to, čo si myslia iní. Nauč sa to.

Ja som, keď som mal 16 rokov zažil aj to, že za mnou prišla jedna baba - aj keď som nebol pekný - a ona mi povedala: "Ahoj, vieš čo, chcela by som si s tebou zatancovať, si mi taký sympatický" Vtedy som mal dosť silnejšiu sociálnu fóbiu - bol som na diskotéke s kamarátmi, ale s dievčatami som to nevedel, ani teraz moc neviem, ale - ja som sa zahanbil a povedal som jej, že Nie, lebo je tu so mnou jeden človek a ten to bude žalovať mojim rodičom" Čiže ja som myslel na to, že on to niekomu povie a kvôli tomu som si s ňou nezatancoval. Bola to škoda. Síce nebola môj typ, ale ....

A ty si v podobnej situácii. Len čakáš, že on niečo urobí, ale on nič neurobí. Tá bariéra je tam len taká, že sa nepoznáte. Inak to ani nie je bariéra.Ty momentálne riešiš to, čo si on o tebe bude myslieť, ako veľmi sa strápniš atď. Je to stále o tom istom dokola. Si nerozfodná, ja ťa chápem. Ale ak sa hlbšie nad svojím životom zamyslíš, tak si uvedomíš, že ten život je založený na tom, že BUDEŠ RISKOVAŤ. Ten, kto nezariskuje obvykle častokrát nedosiahne to, čo chce. ČIŽE V KONEĆNOM DÔSLEDKU JE DOSŤ MOŽNÉ, ŽE AK NEZARISKUJEŠ, TAK V TOMTO PRÍPADE NEDOSIANEŠ TO ,ČO CHCEŠ. Tichého chlapca už neuvidíš a v tvojich spomienkach ostane iba OBRAZ jeho tváre. Ty zostaneš zamilovaná ešte roky do neho, ale ty už pravdepodobne nikdy nezistíš, ČI SI SA PÁČILA TOMU TICHÉMU CHLAPCOVI. Vieš, tak to je. Aj ja si pamätám babu, ktorá ma zaujala svojim výzorom, aj som ju chcel osloviť a dodnes zoslala v mojej pamäti

A posledná vec - to, že sa v spoločnosti OBVYKLE nerobí to a to, neznamená ešte, že sa to nemôže urobiť OBČAS. Ak budeš konať podľa toho, čo sa "NEROBÍ" v tejto spoločnosti, tak v skutočnosti ani ty NIČ NEUROBÍŠ, bohužiaľ. Budeš musieť prejaviť SVOJU OSOBNOSŤ, bez ohľadu na to, či sa niečo také robí, alebo nerobí. Inak asi nebudeš mať to, čo chceš.

Ahoj

Hankka

Tak ten anal nemusi byt fake. :-DDDDD

Ale je tazke rozumiet inym ludom ja vobec neviem ako na to. A nikdy som cudzich ludi ani nepoznala vzdy len spoluziaci a tak a to je ine.

Filip TT

Myslis pestrost tem? Ci pestrost typov ludi?

Ludia su naozaj rozni. Dost ludi tu pise, ze ta a ta tema je fake, lebo neveria, ze clovek by mohol citit, uvazovat, spravat sa aj takymto sposobom. Ja tomu vsetkemu verim :) Cim je to komplikovanejsie, tym je to pre mna doveryhodnejsie. Fakeove temy su jednoduche - videl som tu zatial dve - prva bola: Nerozumiem svojej vagine a druha: Priatelka mi chce spravit anal, bojim sa.

Pre mna je zaujimave najst neobvykly pohlad na svet. S niektorymi to ale nezvladam...

adr1a

Tak ano. Ty si muz. Mne to az tak vzacne nie je, kedze aj v reale sa s tymto ci podobnym, stretavam. Ale je dobre byt este s niekym aj ked je clovek sam. Mne vyhovuje inak aj ta pestrost. Kazdy si tu najde to svoje) alebo co mu je blizke