Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?

Príspevok v téme: Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?
Hankka

Ako baba rozozna ci sa paci tichemu (introvert?) chlapovi? Na nete su len stupidne clanky popisujuce skor spravanie jaskynnych poolopiciakov ktore su uplne nerealne a ci ma niekto rozsirene zrenicky je ozaj problem vidiet. Ja som sa nikdy ziadnemu chalanovi nepacila aj ked nie som skareda ani blba, takze to neviem rozoznat.

Ako sa introverti vobec zoznamuju a kde podobnych ludi stretnem? Na vsetky kruzky chodia aj tak len zeny a sama som dost hanbliva, ani kamosky prilis nemam, navyse aby baba bezdovodne oslovila cudzieho chalana je podla mna trapne.

Hankka

No ved vzdy som sa snazila nieco hovorit k teme o ktorej ostatny hovorili a nie blbosti a strucne ale aj tak to nitko nevnimal alebo ma rovno prerusili.

Filip TT

Treba sledovať aj to, čo tá situácia, ktorá práve nastala vyžaduje povedať. Ak človek povie aj niečo múdre, ale zrovna to nepasuje do situácie, tak sa to ignoruje.

Do situácie sa najlepšie hodí to, čo rieši daný problém, alebo to tomu druhému pomáha alebo ho aspoň potešuje. Skrátka niečo, čo je užitočné a slúži to. Keď to na nič neslúži a nie je to v danej chvíli užitočné, tak nikto nevie, čo s tým.

Hankka

Mna ostatny nikdy nepocuvali ked som chcela nieco povedat a nehovorim nejake prilis dlhe vety preto som sa vlastne nikdy s nikym ani skutocne nerozpravala.

Filip TT

O veciach, ktore sa tebe samej zdaju byt zbytocnosti a talafatky sa nemusis bavit. To by bolo aj tak nepresvedcive. Mna tiez znervoznuju tie zeny, ktore hovoria uplne zbytocnosti.

Bud vnimava, vsimava a budes mat dost postrehov zo zivota, o ktorych budes moct rozpravat inym a druhi ta budu so zaujmom pocuvat.

Hankka

Ja to racej asi necham byt. Nie zeby som sa bala ze odmietne alebo sa strapnim ale jednoducho to nejak neviem. Neviem rozpravat sa z inymi ludmi ak mam zacat alebo viest nejaky dlhy rozhovor. Ja to neviem ani na on-line chate. Vlastne tato diskusia je moj najdlhsi rozhovor aky som zazila.

Hankka

Ja som sa rozpravala iba so spoluziakmi aj to vzdy len o skole a tak ani som sa s nimi mimo nej nestretavala. Ani ako skolkarka som nemala kamaratky ani mi nechybali (skor naopak). Takze ja vobec neviem komunikovat s ludmi ani rozumiet im a sama sa nechcem prilis rozpravat o nezmysloch. No chodim na pracovne pohovory ale tam hovorim len ano alebo nie podla otazok.

------------

Ano mal ale nie prilis vazne. Lebo ak sa ide zo seba pos..t ako ty tak sa neodvazi nikoho oslovit nikomu sa neotvori.
Pod komunikaciou s inymi ludmi myslim ludi vo vseobecnosti. Komunikaciu so spoluziakmi spominas. Tak snad si sa v zivote bavila aj s inymi ludmi. Alebo nie ?
Tie otazky na jeho osobu, zaujmy, co robi, atd vobec nie su bezocive. Su uplne bezne. Jednoducho v ramci rozhovorov ktore s nim bezne vedies, akurat ze sa budes viac zaujimat. Alebo fakt netusis co si pod tym predstavit ? Ved to su uplne bezne veci. Jednoducho iba trochu viac rozvinies debatu.
A ked sa budes bat ze nieco pokazis tak sa nikdy nepohnes dalej. To ti uz pisali. Musis zariskovat (prave preto som aj pisal ze sa netreba brat prilis vazne, lebo sa bojis oslovit, a ked ta niekto odmietne potom zbytocne moc trpis). Nikto na svete a ani tu na zdravie.sk ti neda presnu radu od slova do slova co povedat, ako presne sa tvarit, intonovat, gestikulovat, alebo co presne znamena jeho gesto, jeho ton hlasu, stav zreniciek, kedy je to uz zaujem, kedy este nie a podobne. Na to hned zabudni. Cista blbost.
Ale mam pocit ze si strateny pripad. Uz davno si s nim mohla nieco podniknut. Mam taky tichy dojem uz od zaciatku ze ty mas este nejaky problem ktory si mozno neuvedomujes a mozno aj o nom vies len my o nom nevieme.