Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?

Príspevok v téme: Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?
Hankka

Ako baba rozozna ci sa paci tichemu (introvert?) chlapovi? Na nete su len stupidne clanky popisujuce skor spravanie jaskynnych poolopiciakov ktore su uplne nerealne a ci ma niekto rozsirene zrenicky je ozaj problem vidiet. Ja som sa nikdy ziadnemu chalanovi nepacila aj ked nie som skareda ani blba, takze to neviem rozoznat.

Ako sa introverti vobec zoznamuju a kde podobnych ludi stretnem? Na vsetky kruzky chodia aj tak len zeny a sama som dost hanbliva, ani kamosky prilis nemam, navyse aby baba bezdovodne oslovila cudzieho chalana je podla mna trapne.

Hankka

A este okrem toho nemenovaneho ticheho chlapca kde spoznam inych ludi ako ja (a hlavne muzov)? Ked nemam moznost spoznavat sa cez inych ludi. Introverti sa neskamaratia akurat cestou v autobuse.

Matusss

Hmm.. Bolo by to asi fakt dosť a potom by si bola asi skôr ty to tiché dievča :-)
Ale keď ťa to poteší, tak každý má niekoho s kým by mal podobný "problém" lebo v ňom vidí asi až moc zaujímavého človeka, nechce to pokaziť a tak podobne ako ty -nevie ako začať :-)

Hankka

Zatial sme sa nestretli tak nebola moznost. Keby som mu ukazala tuto diskusiu tak by som skoncila a musela sa dat premenovat lebo by ma vsetci mali za vadnu. :-D

Matusss

Hankka, už to tu riešiš skoro mesiac a ja to tak nenapadne sledujem :-)
Úplne by pre začiatok stačilo, keby si mu ukázala tuto diskusiu :-) Vážne, hneď by pochopil že máš záujem ho lepšie spoznať a ver tomu že potom by si už nemusela nič robiť, sam by sa ozval..
(..teda mne by to pokoj určite nedalo)
Držím palce.. :-)

Hankka

No ja viem to som dala ako priklad. Ale neviem naco by som sa ho mohla opytat aby mi "pomohol" :-D Az tak dobre sa nepozname.

12mesiacikov

Pri káve je hlavnou zábavou debatovanie. To môže byť pre niekoho práve problém - pre mňa by bol určite.

Oveľa lepšie je chalana požiadať o pomoc s niečím. Potom hlavným programom nie je debata ale tá činnosť. Jedno dievča ma tak kedysi požiadalo o pomoc s počítačom a bolo to pre mňa úplne to najlepšie pozvanie, čo som mohol dostať. Dohodli sme si potom ešte veľa stretnutí, ale na káve sme neboli ani raz... vždy to bola nejaká akcia alebo aspoň prechádzka prírodou. ;)