Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?

Príspevok v téme: Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?
Hankka

Ako baba rozozna ci sa paci tichemu (introvert?) chlapovi? Na nete su len stupidne clanky popisujuce skor spravanie jaskynnych poolopiciakov ktore su uplne nerealne a ci ma niekto rozsirene zrenicky je ozaj problem vidiet. Ja som sa nikdy ziadnemu chalanovi nepacila aj ked nie som skareda ani blba, takze to neviem rozoznat.

Ako sa introverti vobec zoznamuju a kde podobnych ludi stretnem? Na vsetky kruzky chodia aj tak len zeny a sama som dost hanbliva, ani kamosky prilis nemam, navyse aby baba bezdovodne oslovila cudzieho chalana je podla mna trapne.

hio123

Hani ja mam 20 a s nikym so nechodil, vobec zo ziadnou, a tiez sa mi smiali a aj sa smeju stale..a nikdy ma ziadna nechcela a ani nebude chciet co uz, ani pokecat sa so spoliziakmi neda...

Hankka

Kazdy v 20 uz z niekym chodil. Spoluziaci sa smiali ze som este panna uz v 16 (neviem preco myslim ze to je bezne ale po 20 uz nie). Nejde o sex ale chcem vediet co je na mne take vadne. Nechcem byt osamela. Nemam si s kym ani pokecat.

hio123

Ale Hani, preco by to nemalo byt normalne..v 22 bez chlapca? Existuju nejake stanovy v kolkatych rokoch ho as mat?

tieň seba

Krásny večer sa praje :) prečítal som si tvoj "problém" a ako tichý chlapec, ktorého vystihujú črty, že je hamblivý, že keď sa mu žena prihovorí nemá odvahu ti môžem určite napísať čo sa mi v hlave odohráva a možno sa niečo dozvieš aj keď u každého je to úplne iné, individuálne a na každého neplatí to isté ale akurátne som dostal chuť na predpolnočné vybrakovanie ladničky tak sa idem dotoho pustiť a potom keď to padne tak ti sem niečo naťukám :)

Hankka

Myslim si ze mna by nikto nemal rad ale chcela by som aspon vediet preco. Ved to nieje normalne aby som v 22 rokoch este nikdy nemala chalana.

Filip TT

Nedaj sa tým znechutiť Hannka, keď máš čo povedať k veci, tak to povedz. Aj keby to bolo 100x ignorované aj tak to urob. Raz sa to zlomí. Keď to nebuš skúšať, tak sa to nezlomí nikdy....Každý deň je nový boj, čo bolo včera, bolo včera, dnešok je vždy nová príležitosť.