Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?

Príspevok v téme: Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?
Hankka

Ako baba rozozna ci sa paci tichemu (introvert?) chlapovi? Na nete su len stupidne clanky popisujuce skor spravanie jaskynnych poolopiciakov ktore su uplne nerealne a ci ma niekto rozsirene zrenicky je ozaj problem vidiet. Ja som sa nikdy ziadnemu chalanovi nepacila aj ked nie som skareda ani blba, takze to neviem rozoznat.

Ako sa introverti vobec zoznamuju a kde podobnych ludi stretnem? Na vsetky kruzky chodia aj tak len zeny a sama som dost hanbliva, ani kamosky prilis nemam, navyse aby baba bezdovodne oslovila cudzieho chalana je podla mna trapne.

Mi Ha Ne

hankka inak začnem. písanie ti ide takže mu napíš niečo na fb napríklad. nemusíš mu pozerať do očí a ani on tebe . aspoň neujde a ani ty. :D bežný rozhovor a tak zavtipkujte, sem tam narážka a niečo mile potom uvidíš ..

Mi Ha Ne

tak sa na neho sem tam pozri hod aj úsmev a rob to častejšie. Kľudne sa za nim aj otoč :)) ak bude robiť to iste je šanca že sa mu páčiš. Ak sa bude otáčat chrbtom a smiať sa ako najatý divadelník na večierku epileptikov zrejme nič nebude.

Hankka

Rada by som to takto skusila ale iba na niekom o koho nebudem mat zaujem ja. :-DDD A hlavne ak pojde o hanbliveho chlapca.

Nechcem ho otravovat lebo prinom jeden nikdy nevie co si vlastne mysli.

Mi Ha Ne

neee nepýtaj sa ho to rovno či ta chce. Nie si tovar. :) najlepšie je sa spoznávať. Určite spoznáš či sa mu páčiš. pohľad do očí chytenie za ruku a podobne.. jooj držím palce

Cliattsi

Najjednoduchší spôsob je zistiť to priamo: Ahoj, chcela by som sa ťa opýtať len jednu vec, keďže v tom doteraz vôbec nemám jasno ale pravdu potrebujem počuť, dobre? Máš o mňa záujem ?
Ak ten chlapec neodpadne a bude len pozerať, tak mu stanov čas, dokedy ti môže odpovedať. Napr.: Keď nevieš odpovedať, tak si rozmysli, ja mám čas, ale iba do XX.XX.20XX by som to chcela vedieť, lebo neviem, na čom som a či mám hľadať niekde inde.

Toto je najjednoduchší spôsob. A keď mu stanovíš aj čas, tak budeš mať v tom aj včas jasno.

Potom je spôsob číslo 2 a to je postupné spoznávanie, ale o tom sme tu točili už veľakrát :-)))