Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?

Príspevok v téme: Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?
Hankka

Ako baba rozozna ci sa paci tichemu (introvert?) chlapovi? Na nete su len stupidne clanky popisujuce skor spravanie jaskynnych poolopiciakov ktore su uplne nerealne a ci ma niekto rozsirene zrenicky je ozaj problem vidiet. Ja som sa nikdy ziadnemu chalanovi nepacila aj ked nie som skareda ani blba, takze to neviem rozoznat.

Ako sa introverti vobec zoznamuju a kde podobnych ludi stretnem? Na vsetky kruzky chodia aj tak len zeny a sama som dost hanbliva, ani kamosky prilis nemam, navyse aby baba bezdovodne oslovila cudzieho chalana je podla mna trapne.

Mi Ha Ne

ah odmietnutie patrí k životu treba sa s tým zmieriŤ. Nikde nie je napísané že k sebe pôjdu aj keď sa jeden druhému páčia.
A ak sa ozve nebude to preto že sa mu nepáči. :) Najprv kamoši a uvidíš kde skončite :D

Čierna mačka

Chlapci dobre jej radíte, čo má urobiť.Dal by sa z toho napísať celý manuál, ako zbaliť tichého muža. Ale ten pocit, že čo keď ju odmietne, tam stále je. A, môj názor len, preto ona zatiaľ nič nepodnikla.

Mi Ha Ne

aha :D takže čakáš že to za teba vyrieši osud-? keď sa stretnete necítiš že ma záujem?. neviem ako on, ale ostatný by isto dali vedieť za veľkého humbuku :)) to sa nedá prehliadnuť. hmm takže keď sa ti tak páči daj mu na seba kontakt :) heh ako vo filmoch, uvidíš či napíše.

Hankka

To zle chapes. :-D Obcas sa stretneme ale nemame naseba kontakt takze sa nemozeme dohodnut iba ak sa zase stretneme ale neviem kedy. A rozpravali sme sa nepisala som ze on nerozprava ale je tichej povahy ale nie hanblivo.

Ale ty hanblivy chalani na videach je to zlate mne by sa pacilo keby taky vystraseny chalan zamnou prisiel. :-D Tento taky nieje.

Mesačný princ

Aj mňa by zaujímalo čo je čudné na tom, ak niekto nemá FB?

Ja používam dokonca Nokiu 3310 a píšem občas listy(papierové):)

Mi Ha Ne

stanosko dufam ze ked prídes vysvetlís mi co je čudácke na človeku čo nemá fb? a prosím obšírne to chcem čítať, až sa niečo priučím.
Hankka ty ma vždy dostaneš niečím. Zhrniem, nerozpravate spolu skoro vobec. nemas na neho císlo, nemá fb, medzi ludí tiež moc asi nechodí, ale páči sa ti. hm to ti ostáva už len napísať mu list. A nechoď na mňa s tým že nevieš kde býva. To som sa už pripravil ,,sleduj ho a napíš si adresu " :D mozno zistíš ze má sestru v tom prípade by ste mali byt najlepsie kamosky a skus to cez nu :D

Stanos

Píšem blbosti. To vyznelo, ako by mal mať nejakú psychickú poruchu. Som presvedčený, že je iba hanblivý a celý problém je v tom, že sa ti hanbí prihovoriť, takisto ako ty jemu. Možno aj ten facebook účet nemá založený kvôli hanblivosti. Lebo by mu bolo nepríjemné, keby si každý mohol obzerať jeho fotky. Možno ho aj má založený, len tam nemá svoju profilovú fotografiu, a preto si ho nenašla.

Stanos

Ale ten tvoj, okrem toho, že nemá facebook, skoro vôbec nerozpráva. Pripadá ti na ňom všetko úplne normálne?