Preco ich je coraz viac a viac?
Preco ich tolko pribuda uz medzi mladymi dospievajucimi dievcatami ktore maju len 13-16 rokov?
Je snad na Slovensku presadzovany trend krasy Obezita a tucnota?
Je na slovensku presadzovany trend stravovania Tlac do seba co najviac a co najcastejsie aby si mala cici rici a bola krv a mlieko?
Vsimam si ked chodim do barov, kaviarni, restik, podujatia alebo len tak sedim niekde na nemesti ci na ulici na lavicke ako nase slovenske devy a zeny neskutocne tucneju. Ako ich drieky a spodne ale aj horne partie naberaju vzhlad pneumatik.
A najviac ma zaraza ako mi hovoril jeden kamos ktory uci telesnu na strednej skole ze neskutecne nase dievcata pohybovo zleniveli. Ze nedokazu ani sportovat. Nevedia sa splhat, nevedia vytrvalostne bezat napr. 5 minut vkuse, nevedia urobit kotul vpred. Su neohybne a usadene v com im brania ich silne stehna, objemne zadky a prsia. Len sa smial ze ked tie dievcata otehotneju raz ake proporcie este naberu. :D
Ja sa len pytam, kde sa nabral ten trend preberania? Preco matky svoje dcery a okolie tlaci do toho ze zena ma vyzerat ako socha Venuse?
Uvedomujete si dievcata a zeny ze tucne telo prinasa so sebou kopu ochoreni?
Tucne slovenske dievcata a zeny
A este dodam ze deti sa vozia do skoly aj zo skoly autami hoci to maju kilometer domov.
Okrem Haloveenu, Valentína k k nam dorazil aj konzumny styl....hranolceky, hamburgery, pizza a pod. Mlade dievcata uz na zakladke su tucne a mlade mamy na materskej-vôbec im nevadi obtiahnute tricko, leginy, vôbec tu svoju slaninku nezakryvaju -cest vynimkam ktore sa o svoju postavu staraju.
matus presne zdielam tvoj nazor... aj stredoskolacky dnes vyzeraju horsie ako 40tnicky....fakt nase baby neskutocne tucneju.. v lete ked som na kupalisku mlade baby maju stehna a zadky celulitidove a brucha ako slanina.. par rokov dozadu sme mali krasne stihle baby vsetky sportovali behali po vonku cele dni teraz to len sedi v robotach vyvaza sa autom a tucnie za pocitacmi.. teraz ked ides po ulici same prasiatka... potom ze mame vsade cukrovku srdcove choroby a rakovinu.. obdivujem tie dievcata ze im tie kila navyse nevadia..
Ja stihli som :D, az taky problem najst stihleho nieje :D,, ale ved zeny vo vseobecnosti aj tak chcu hrubych silnych chlapov, prekrutila si si realitu Barborka... Tak potom mnohy beru proteiny atd, priberaju...
Tak ja som vychudnuta. Co sa tyka sportu robila som box :-D chodievala som aj do ringu :-D a dokonca este pred tym nez som zacala boxovat som behavala a tiez chodila na rozne sutaze behaat :-D kolko krat vladzem viac ako chlap tak ticho :-D :-P mam iba 18 :-D
tak je pravda, že sa výzor mladých ľudí zmenil, ale myslím že to je aj tou dobou uponáhľanovu, stravou v škole a doma, deti sa už ani nemajú kde hrať (žiadne ihriská už ani nie sú) a nikto ich nevedie k športu mám pocit a podobne. samozrejme to neplatí vo vsšetkých prípadoch.
Chlap s pupkom a ovisnutym bicepsom do druhej strany slinta po krasnej, mladej, stihlej babenke, mysliac si, ze bude z neho cela hin a nadava, ze zeny su tucne. Sam si cez pupek na vtaka nedovidi.
a nasi mladí chalani na ako tucneju co si vsimam no hroza... chalan co ma cez 20rokov a kazdy druhy cez 100 kil... ale fakt obdivujem ludi ze im to nevadi a nic zo sebou nerobia.... fakt niekedy boli ludia stihlucky a teraz des... normalne problem najst stihleho cloveka
Držíme sa europskych noriem. Ale proporcie tela máme čisto slovenske, komu to vadí, nech si vy..rie oči.
co zeny ale aj muzi a mladi! ked vidim ake maju dvojite brady a pupky a nemaju ani 40 rokov veru neviem niekedy nebolo tucneho cloveka medzi ludmi teraz kazdy druhy!