Preco ich je coraz viac a viac?
Preco ich tolko pribuda uz medzi mladymi dospievajucimi dievcatami ktore maju len 13-16 rokov?
Je snad na Slovensku presadzovany trend krasy Obezita a tucnota?
Je na slovensku presadzovany trend stravovania Tlac do seba co najviac a co najcastejsie aby si mala cici rici a bola krv a mlieko?
Vsimam si ked chodim do barov, kaviarni, restik, podujatia alebo len tak sedim niekde na nemesti ci na ulici na lavicke ako nase slovenske devy a zeny neskutocne tucneju. Ako ich drieky a spodne ale aj horne partie naberaju vzhlad pneumatik.
A najviac ma zaraza ako mi hovoril jeden kamos ktory uci telesnu na strednej skole ze neskutecne nase dievcata pohybovo zleniveli. Ze nedokazu ani sportovat. Nevedia sa splhat, nevedia vytrvalostne bezat napr. 5 minut vkuse, nevedia urobit kotul vpred. Su neohybne a usadene v com im brania ich silne stehna, objemne zadky a prsia. Len sa smial ze ked tie dievcata otehotneju raz ake proporcie este naberu. :D
Ja sa len pytam, kde sa nabral ten trend preberania? Preco matky svoje dcery a okolie tlaci do toho ze zena ma vyzerat ako socha Venuse?
Uvedomujete si dievcata a zeny ze tucne telo prinasa so sebou kopu ochoreni?
Tucne slovenske dievcata a zeny
Vsak ked deti maju od ZS po SS dve hodiny telesnej vychovy do tyzdna akoze na plane, tak podla mna to je to minimum pohybu, co by si mal dopriat aj dospely clovek. Aj keby uz nemal cas na nic viac, ale aspon tie 2x za tyzden na hodinu do fitka, to je fakt to najmenej, co by clovek mal pre seba urobit. Ja sa tiez cudujem, ze co vlastne tie tucne zeny motivuje prezierat sa a necvicit. Niektore asi to, ze su uz vydate a chlapi ich ubezpecuju, ze sa im pacia take ake su, tak potom nic so sebou nerobia, ale tu ani tak nejde o otazku krasy ako o otazku zdravia. To tym zenam, ktore ledva v 35 stihli s velkym strachom a s hypotekou na krku porodit horko tazko jedno decko, fakt nevadi, ze v 45 sa im moze odlepit kusok cholesterolu, putovat po tele, upchat cievu pri srdci a bude z toho infarkt? Im je fakt jedno, ze co bude s ich 10rocnym deckom, ktore tak zanechaju ako sirotu? Ked uz zena nedba o svoje zdravie kvoli sebe, tak aspon kvoli tomu decku by mala preboha. Ale... je to ich vec. To, ze tucne chodia po kupaliskach, to ma netrapi a je mi to jedno. Ziadna sa predsa nebude parit. To ze nema dokonalu postavu zena, to neznamena, ze sa navlecie do moslimskeho oblecenia alebo do mnisskeho a parit sa bude v takej horucave. Kazda ma pravo dat si plavky a schladit sa vo vode na kupku, to ano. Mna len udivuje, ze nedbaju na svoje zdravie, ked take vypasene s kopou tuku chodia. Ine nic. Ze j*bu nato ako vyzeraju, to je fuk. Ale ze im je k*rva jedno, ci ich decko od 10tich rokov bude sirota, ktorej mamicka zomrela na infarkt, to je to co ma jeduje. Ine nic.
Ani nie ako ovce, ale doslova ako kravy. Čochvíľa príde doba keď štíhla žena bude rarita...
Tučnota sa dá upraviť Psyliom z lekárne, acidofilným mliekom, zakysaným podmáslím a zdravým rozumom. No, čo s človekom, ktorý je vychrtlý ako cverna a rozumovo je na urovni hupacieho koníka.
Vypasuju sa jak ovce. Co povedat. Aspon ked bude apokalypsa budes mat co jest na rok minimalne.
napr. porovnajme ktora postava je z nich najzdravsia
img.blesk.cz
www.zenyvmeste.sk
i.imgur.com
Katapult
mne osobne sa pacia zeny sportovkyne co maju namiesto ovisleho tuku svalstvo. Nie, nie take ako stalone to su uz muzatky ale take normalne pevne telo pruzne od sportu.
Zeny s tukom na riti, stehnach a bruchu ci ovisle ramena niesu sexi a s pribudajucimi rokmi sa zvysuje u tucnejsich zien aj chorobnost. Maju problemy so srdcom, pecenou, crevami, zapchy, oblicky, krcove zily, hormon. poruchy, problemy s klbami.
Napr. toto uz je anorekticka, to nemam tiez rad tie co nezeru
t3.aimg.sk
Dobre rano stara mama.. Neviem, ci sa ti vybila bateria ze si konecne odtrhol zrak od mobilu a prestal pozerat vyphotoshopocane tela dievcat z instagramu. Ale ta tvoja "nova moda" bola este za cias ceskoslovenska a este omnoho skor. Slovensko nikdy nebolo krajinou vesiakov, kazdy si tu rad dopraje jedlo.. Predsa len ani nase narodne jedlo nie je ziadna zdrava strava. Ale to k nam parti. A je otrasne ze sa takto vyjadrujes, ty i niektori iny. Byt tebou dam si taku facku az mi to zlomi sanku aby som najdlhsiu dobu s tymto neotravoval ostatnych. Krasa je pre kazdeho iny pojem a to ze sa tebe dana osoba nepaci neznamena ze sa niekomu pacit nemusi. Niekto ma rad vysportovane dievcata, niekto kostrnky a niekto zaoblene. A dievcata vo veku 13-16 rokov? Robis si zo mna prdel? Hanbila by som sa aj za myslienku na nieco taketo... Tieto dievcata si prechadzaju obdobim puberty, stavaju sa z nich zeny a su vo vyvine - je jasne ze teraz budu mat vacsi hlad. A plus je tu skola, vdaka tomu natlaku co na dnesne deti tvoria sa necudo ze maju tolko psychickych chorob. Ved stresovat tolko deti... Na slovensku mame plno krasnych zien a to myslim vizualne alr treba hladat.. Posledne co som chcela napisat je to ze si pravdepodobne dost nizke sebavedomie ked potrebujes riesit druhych... Stavim sa ze vacsina chlapov co to tu pise maju sami trocha brusko... Ked si sam so sebou vyrovnani, nepotrebujes riesit druhych. A este nieco : Ked mas troska nadvahu uz to neznamena ze mas obezitu... Nenavidim ked niekto povie plnostihlym zenam ze su tucne..
Pre vysvetlenie aby ste si nemysleli ze to sama pisala nejaka zena s tymto "problemom" (ako to nazyvate), ktora ma potrebu sa obhajovat tak nie. A kvoli takymto ko***om ako ste vy mily pani som cez tuto zimu trpela rannym stadiom bulimie.. A teda som sa spamatovala skor ako to zacalo byt nieco vazne.
Pozrite čím sa krŕmia :
Umelým- fruktozovým cukrom, ktorý je vo všetkých nápojoch a
potravinách a výrobkoch ,do ktorého dávajú psychotropné látky,
ďalej spôsobuje tučnotu a je spúšťačom mnohých chorôb.
Jedia veľa rožkov a pečiva z bielej múky.
Pre nervozitu veľa jedia,
Aj pri tučnote platí : Kde nič neni ani čert neberie !
Pijú málo čistej zdravej vody
Akože vážne? Teraz nejaký debil ide na fórum riešiť že niektoré ženy sú tučné? Keď sa ti to tak nepáči nedívaj sa na ne...Pozrite...Sú baby ktoré by radi schudli ale nejde im to...Možno majú nejaké problémy...pochopte to...a neriešte takéto sprostosti.
Ziadny. Je to prava zenska. Poriadne prsia a zadok. Ziadna anorekticka, ci s tehlami na bruchu ako chlap.