Preco ich je coraz viac a viac?
Preco ich tolko pribuda uz medzi mladymi dospievajucimi dievcatami ktore maju len 13-16 rokov?
Je snad na Slovensku presadzovany trend krasy Obezita a tucnota?
Je na slovensku presadzovany trend stravovania Tlac do seba co najviac a co najcastejsie aby si mala cici rici a bola krv a mlieko?
Vsimam si ked chodim do barov, kaviarni, restik, podujatia alebo len tak sedim niekde na nemesti ci na ulici na lavicke ako nase slovenske devy a zeny neskutocne tucneju. Ako ich drieky a spodne ale aj horne partie naberaju vzhlad pneumatik.
A najviac ma zaraza ako mi hovoril jeden kamos ktory uci telesnu na strednej skole ze neskutecne nase dievcata pohybovo zleniveli. Ze nedokazu ani sportovat. Nevedia sa splhat, nevedia vytrvalostne bezat napr. 5 minut vkuse, nevedia urobit kotul vpred. Su neohybne a usadene v com im brania ich silne stehna, objemne zadky a prsia. Len sa smial ze ked tie dievcata otehotneju raz ake proporcie este naberu. :D
Ja sa len pytam, kde sa nabral ten trend preberania? Preco matky svoje dcery a okolie tlaci do toho ze zena ma vyzerat ako socha Venuse?
Uvedomujete si dievcata a zeny ze tucne telo prinasa so sebou kopu ochoreni?
Tucne slovenske dievcata a zeny
ja nevidim nijake tucne slovenske dievcata a zeny, o com to hovoris?
nase baby?! ti drbe autor temy? nase dievcata a zeny su velmi pekne...bud su stihle alebo priemernej postavy ale ziadnu obezitu tu fakt nevidim..
ako som písala - mne osobne to prospelo - samozrejme kila šli dole. Nebudem nikoho prehovarat, ale mne to vyšlo. Odburala som kopec stresu a muž mi vraví, že som uplne iná,
A co je teba vlastne do toho ? ako nic v zlom ale kazdy nech sa stara o seba. ja som mala dost nadvahu a schudla som kvoli sebe lebo takto sa proste citim naj ked mam 50 kg (mam 160cm)... ale tak nenapadlo ma to ani riesit ze co ine baby nech je kazdy aky je. Ale mam pocit ze uz sa pomaly straca zlata stredna cesta, bud to dievcata extremne prehanaju so zdravym zivotnym stylom alebo nezdravym. no cele zle, ide to do sraciek. Zachvilu uz baba nebude musiet vediet ani poriadne pisat a citat, bude stacit len nech ma peknu postavu a vie sa "hybat"
suhlasim samozrejme hybat sa treba ale na mne samej sa osvedcilo ze 80 % je fakt ta strava,. Darmo bude clovek chodit behavat maratony ked pride domov dozerie to sladkym a vsetkym co najde v chladnicke.... vsetko je to o strave... aj to ako clovek vyzera a aku ma plet aj vlasy...vnutorna zdrava vyziva je najviac...
Ina mania sprostych zien - zrat mastne a tucne a sladke, ale davat si do kavy namiesto cukru umele sladidlo, take biele tabletky, lebo ze od toho sa chudne. Mam dost, taku somarinu aby este niekto vymyslel a jej veril. Ale pohnut sa ani za svet a ze cvicit a hybat sa? Akurat tak pred telkou na gauci zmenit polohu raz za hodinu. Aj chuda baba od urciteho veku naodbudne sklon k priebeaniu a cim je clovek starsi, tym ma väcsi ten sklon, tak sa treba hybat a cvicit. Ine naozaj nepomoze. Osobne som radsej za cvicenie jak za obmedzovanie sa v jedle.
Pretože sa o seba nestaráme. Vôbec na seba nemyslíme - trocha si ukradnúť čas - vážiť si samú seba. Ja som priberala zo stresu. Zdôverila som sa kolegyni - poradila mi ritualne sviečky od Janky - ochod nebudem uvádzať kvôli reklame - dá sa to vyhľadať. Konečne som našla sama seba.
pri slovenskych muzoch moze byt aj skaredsia od certa ked ma vlastny byt do ktoreho sa mozu nastahovat od mamy vsetko ostatne ide bokom :-)))))
a nech su tucne... nasi slovensky muzi bez penazi na viac nemaju...to len oni su prehnane nesebakriticky... 40tku to ma na krku tri deti a ide po tej najkrajsej 18 rocnej co by mu mohla byt dcera... a si mysli ze nanu ma :-D