Preco ich je coraz viac a viac?
Preco ich tolko pribuda uz medzi mladymi dospievajucimi dievcatami ktore maju len 13-16 rokov?
Je snad na Slovensku presadzovany trend krasy Obezita a tucnota?
Je na slovensku presadzovany trend stravovania Tlac do seba co najviac a co najcastejsie aby si mala cici rici a bola krv a mlieko?
Vsimam si ked chodim do barov, kaviarni, restik, podujatia alebo len tak sedim niekde na nemesti ci na ulici na lavicke ako nase slovenske devy a zeny neskutocne tucneju. Ako ich drieky a spodne ale aj horne partie naberaju vzhlad pneumatik.
A najviac ma zaraza ako mi hovoril jeden kamos ktory uci telesnu na strednej skole ze neskutecne nase dievcata pohybovo zleniveli. Ze nedokazu ani sportovat. Nevedia sa splhat, nevedia vytrvalostne bezat napr. 5 minut vkuse, nevedia urobit kotul vpred. Su neohybne a usadene v com im brania ich silne stehna, objemne zadky a prsia. Len sa smial ze ked tie dievcata otehotneju raz ake proporcie este naberu. :D
Ja sa len pytam, kde sa nabral ten trend preberania? Preco matky svoje dcery a okolie tlaci do toho ze zena ma vyzerat ako socha Venuse?
Uvedomujete si dievcata a zeny ze tucne telo prinasa so sebou kopu ochoreni?
Tucne slovenske dievcata a zeny
nick Hupika
takze ty si toho nazoru ze stihle zeny su stihle preto lebo pravidelne sexuju a tucne su preto tucne lebo nemaju s kym? Wau :-O
Asi sa riadis heslom "chcešli bíti štíhla v páse, denne houpej na vocase" :-D
co viem, tak ked som mal stihlu frajerku ako prutik, tak v posteli bola gymnastka :-D a zase raz som mal tucnejsiu frajerku a na tej som bol prevazne ja lebo ona len lezala a nemala chut robit nieco viac v posteli a uz vobec mimo nej, takze ako obratnost v posteli podla vahy sa da predpokladat ale aby zeny tucneli z nedostatku sexu.... skor vela zeru a malo sa hybu ci uz v tej posteli alebo mimo nej a to je problem slovenskych zien... zradlo!
..praveze nemam pocit, ze mame na Slovensku nejako vela tucnych ludi, praveze sme pekni. ja osobne by som napriklad aj chcela pribrat, ale nejde mi to, len po troske silovym cvicenim..
Heko11-ja som mala takto chlapa. Ktory mal na mna take poziadavky. A stale sa mu nieco nepacilo na mne. A pri tom sam nebol tak pekny :-/.
zenske ste smiesne nikto vam nemoze napisat pravdu do oci naroky mate ako na prezidenta ale to ze nase baby su narocne a tucne je uplna pravda... kadejaka prasnica si diktuje ako ma jej chlap zarabat a ako ma vypadat a ona robi za minimalku a este ani neni pekna :) ked na vas napise niekto co je pravda tak je hned zakomplexovany
Ešteže tí naši muži netučnejú a sú všetci krásni vyšportovaní. :-D To je téma toto, aspoň si konečne majú frustrovaní chlapi, ktorých nikto nechce šancu kopnúť do žien.
veru tato tema je uplna pravda nase mlade zeny neskutocne tucneju este niekto povie ze krasne baculky to je chore zena ma byt zdravo stihla pozor nie anorekticka ani kostlivec a nie ako prasiatko na porazku. V robote mam v kancli kolegyne ktore 8,5 hodiny sedia a cely den zeru cokolady,cukriky ,keksy sladke nosia si tam zakusky kazdu chvilu ked niekto oslavuje k obedu si objednaju pizzu alebo menu z mekaca a tucneju ako prasiatka.... kazda po 4 faldy na bruchu a zadky a stehna ako vorvane... strasne
Ja stale papam. A nepriberiem. :-D mam kamaratky ktore su tucnejsie a jedia o dost menej ako ja...ja som taky kontajner. :-D
Mily tucik,
slovenske zeny su tucne, lebo slovenski muzi su impotenti.
Zacnu zrat, lebo tiez s tym muzi nic nerobia a vyhovaraju sa. Keby ich aspon 2x denne poriadne vymastili, tak su stihle jak lane. Takze muzi su ti posledni, co sa maju ozyvat, lebo oni zato mozu. Zena je vizitka toho, ako sa o nu jej muz stara.
Ludia mam 51 kilo aj s oblecenim :-P a mam 18 rokov X-D
Slovenske zeny maju neskutocne velke rite a sadlo okolo pasa to je ich najvacsi problem
Ci maju 20 ci 40 je ich tlstych dost a vyhovaraju sa na genetiku a hormony