Preco ich je coraz viac a viac?
Preco ich tolko pribuda uz medzi mladymi dospievajucimi dievcatami ktore maju len 13-16 rokov?
Je snad na Slovensku presadzovany trend krasy Obezita a tucnota?
Je na slovensku presadzovany trend stravovania Tlac do seba co najviac a co najcastejsie aby si mala cici rici a bola krv a mlieko?
Vsimam si ked chodim do barov, kaviarni, restik, podujatia alebo len tak sedim niekde na nemesti ci na ulici na lavicke ako nase slovenske devy a zeny neskutocne tucneju. Ako ich drieky a spodne ale aj horne partie naberaju vzhlad pneumatik.
A najviac ma zaraza ako mi hovoril jeden kamos ktory uci telesnu na strednej skole ze neskutecne nase dievcata pohybovo zleniveli. Ze nedokazu ani sportovat. Nevedia sa splhat, nevedia vytrvalostne bezat napr. 5 minut vkuse, nevedia urobit kotul vpred. Su neohybne a usadene v com im brania ich silne stehna, objemne zadky a prsia. Len sa smial ze ked tie dievcata otehotneju raz ake proporcie este naberu. :D
Ja sa len pytam, kde sa nabral ten trend preberania? Preco matky svoje dcery a okolie tlaci do toho ze zena ma vyzerat ako socha Venuse?
Uvedomujete si dievcata a zeny ze tucne telo prinasa so sebou kopu ochoreni?
Tucne slovenske dievcata a zeny
:0)) ha si pamatam na byvale kolegyne. take kancelarske krysy. mali taku maniu ze budu pit zelenu kavu ze z toho sa chudne. uz to je kokotina samo o sebe mysliet si ze schudnem ked budem volaco pit. nehovoriac o tom ze konkretne zelena kava je taky ojeb na tahanie penazi od blbcov. no a ako tak malo zrali a pili to svinstvo tak aj vyhladli a vzdy si nasli cas na nejaky reznisko cez obed :0))) jaj to boli tupane ale na jake inteligentne sa vedeli hrat juuj.
ja tiez nemam pocit ze by na slovensku bolo nejak privela tucnych zien. ked tak v amerike alebo v anglicku.
viac tucnych je u nas vidiet od isteho veku ked idu do klimakteria. v tej vekovej kategorii ich je fakt ze dost. ale tie uz nie su zaujimave. a mlade zeny su u nas vacsinou stihle. vsak kazda krava zabehava cvici nase zeny su posadnute vyzorom, chudnutim furt riesia vselijake diety a precistovacie kúry a nevien co.
ale take nemky ake su tucne....
stihle su najviac talianky a francuzski
ja ti to mozem vysvetlit Buki...ze preco... co ty na to?
autore temy neviem kde zijes ale ja co vidim nase baby ozaj sem tam nejaka tucna ale drviva vacsina je fakt stihla... aj tie co maju uz deti aj mlade baby... to si este nebol v Anglicku....
@Uterak a preco by mali utekat za dakou loptickou jak pes? Preco by mali plavat v bazene dookola jak akvariova rybicka v pohary? Preco by mali platit zato ze budu zdvihat tazke zeleza v smradlavej miestnosti? XDDD
Ale aj chlapcov tucnych pribuda medzi teenagermi, nielen dievcat. Lebo este zena s trasucim sa tukom, no cert to ber. Ale aby sa chlapcom tuk triasol okolo brucha a zadku, to uz co je? volakedy deti behali po vonku, chlapci hravali futbal a dievcata skakali gumu a dnes to vsetko len pri pocitacoch sedi a potom su samozrejme tucni z toho teenageri. Idem na plavaren, plavaren prazdna, idem do fitka, fitko takmer prazdne... Vybehnem na hradzu, tam to ziva prazdnotou, za pol hodiny behania tak maximalne jedneho cyklistu alebo bezca tam stretnem. Ziadni ludia tam... Aj sportoviska su vybudovane, ale zasrati fagani len pri pocitacovych hrach sedia a myslia si, ze od warcraftu a od facebooku sa chudne alebo co :) Alebo nazriem do MC Donaldu a tam totalne natrieskane to je a ludia zeru a zeru tie nezdrave veci tam. A zoberme si to tak, ze v puberte su ludia chudsi ako v dospelosti. Takze kto uz v puberte nosi na sebe kopu tuku, ten ako potom este v dospelosti bude vyzerat? 100x horsie. Nehovoriac o tom, ze obezne zeny maju problem splodit potomka, aj ked maju sex. Lebo nevedia otehotniet. Takym automaticky lekari odporucia v prvom rade schudnut, ked sa chcu pokusit o dieta. Vlastne vsak preto je v podvedomi muzov uz automaticky zakodovane, ze väcsine muzov sa pacia take zdravo stihle zeny. Nie dajake anorekticky, ale normalne chude baby. Lebo to uz podvedomie akoby si vyberalo zdraveho jedinca do paru na splodenie potomka. Ktory chlap si vezme moc tucnu, ten si ju fakticky berie viac menej preto, lebo je zufalec a nevie najst inu a moc by uz nejaku chcel a nevie byt sam, tak chnapne po tucnej, ale nie, ze by sa mu nejak extra pacili take...
ale kolko batoziny sa do neho zmesti
ani si neuvedomuju ze tymi pneumatikami okolo pasa, silnymi stehnami a velkym kufrom na zadku im pridava roky a potom 25 rocna vyzera ze ma 37 rokov alebo 20 rocna vyzera na 30
ani si neuvedomuju ze tymi pneumatikami okolo pasa, silnymi stehnami a velkym kufrom na zadku im pridava roky a potom 25 rocna vyzera ze ma 37 rokov alebo 20 rocna vyzera na 30