Preco ich je coraz viac a viac?
Preco ich tolko pribuda uz medzi mladymi dospievajucimi dievcatami ktore maju len 13-16 rokov?
Je snad na Slovensku presadzovany trend krasy Obezita a tucnota?
Je na slovensku presadzovany trend stravovania Tlac do seba co najviac a co najcastejsie aby si mala cici rici a bola krv a mlieko?
Vsimam si ked chodim do barov, kaviarni, restik, podujatia alebo len tak sedim niekde na nemesti ci na ulici na lavicke ako nase slovenske devy a zeny neskutocne tucneju. Ako ich drieky a spodne ale aj horne partie naberaju vzhlad pneumatik.
A najviac ma zaraza ako mi hovoril jeden kamos ktory uci telesnu na strednej skole ze neskutecne nase dievcata pohybovo zleniveli. Ze nedokazu ani sportovat. Nevedia sa splhat, nevedia vytrvalostne bezat napr. 5 minut vkuse, nevedia urobit kotul vpred. Su neohybne a usadene v com im brania ich silne stehna, objemne zadky a prsia. Len sa smial ze ked tie dievcata otehotneju raz ake proporcie este naberu. :D
Ja sa len pytam, kde sa nabral ten trend preberania? Preco matky svoje dcery a okolie tlaci do toho ze zena ma vyzerat ako socha Venuse?
Uvedomujete si dievcata a zeny ze tucne telo prinasa so sebou kopu ochoreni?
Tucne slovenske dievcata a zeny
Jezis marua sak musia byt aj take lebo podaktorym chlapom sa pacia iba tucne zeny. Aj pecko stranky maju take skupiny. Co by potom mali zo zivota keby len chude boli na svete? Sak by sa im nikdy nepostavil :-)))
Dolezite je precvicit svaly celeho tela a dat aj kardio. A to kazdy den. Nech by to len kratka rozcvicka mala byt, ale aby bola denne, to je podstatne. Keby zrovna len 20 minut ta rozcvicka trvala s tym, ze napriklad na ruky by nebolo nic viac, len 50 klikov na kolenach,potom svihadlo, na brucho nech by len 40 sklapaciek, potom zase skoky na svihadle, a na nohy nech by len 30 drepov s vyskokmi, potom svihadlo, na zadok dat sa na styri, ako keby sme chceli stvornozky zacat chodit, ale zostaneme na mieste a zacneme dvihat jednu nohu pokrcenu v kolene, potom druhu, potom zacneme dvihat jednu nohu vyrovnanu, potom druhu, opakovat kazde aspon 100x, potom zase svihadlo. Aj to je nieco. Ked uz by aj z cloveka neurobila taka rozcvicka dokonalu modelku, ale apson spevni telo a nebude sa to tak nechutne triast. Ta slanina.
Za vela moze aj sedavy styl zivota a kancelarska praca, ktoru prevazne zeny robia. To by potom malo byt vyvazene pohybom vo volnom case. Ale väcsinou asi ani nie je. Velmi zle je aj to jedenie nezdravych jedal a objednavanie pizze a fastfoodovych jedal, k tomu majoneza samozrejme a sladkosti. A uplny klinec do rakvy je popijanie kavicky a colovych napojov, kofeinovych. Kto pije colu a kavu a energy drinky kazdu hodinu, ten je pravdaze otapeny, unaveny, chronicky unaveny z chudokrvnosti, o ktorej ani nevie, ze ju ma. LEbo kofein brani vstrebavaniu zeleza. Darmo zje ten clovek vyzivove doplnky so zelezom a aj jedla zdrave so zelezom, ked sa mu to nevstrebe. A kedze priznakom chudokrvnosti je chronicka unava, tak pride domov z kancelarie, zapne telku a zaspi pri hokeji. Nevladze uz cvicit a nevladze sa hybat, ked je chudokrvny. Len pribera a otapeny chodi, s velkymi stehnami a velkou ritou.
Zase ale na druhej strane ked su take horucavy, tak nemoze nikto chciet, aby len clovek s dokonalym telom chodil inak ako v kozuchu. Predsa si nekupi tucna zena kozuch z lisky a nebude sa v nom promenadovat, ked je vonku 30 a viac. To tiez nejde. Nielen chuda ma pravo sa obliect primerane pocasiu, ale aj tucna ma to pravo obliect sa tak, aby sa citila dobre. Väcsine tucnych zien ich tucnota vobec nevadi a citia sa vo svojich telach dobre. Fyzicky. Tucny clovek sa ovela viac aj poti a tazsie znasa vysoke horucavy, obzvlast preto aj chodia tucne zeny tak oblecene, ze maju kratke nohavice a tricka na ramienka, z ktorych im tucne ruky trcia so slaninou. Co maju robit? A tiez maju pravo ist sa schladit do bazena, ked im deti pistia, ze sa chcu ist kupat. Co maju robit? Nechat deti doma revat? Keby len clovek s dokonalou postavou moho vstupit na kupalisko, nebolo by tam nikoho. Ja som bola uz na kupalisku tento rok a videla som, ze tie tucne zeny vyrazne prevazuju nad chudymi. Chudu je velmi tazkko tam najst a ked uz, tak mlandravu chudu este ano, ale vysportovanu ani nahodou. Ale ked vidim napriklad mladu a tucnu, ze drzi na rukach decko, take polrocne, jednorocne... tak sa nad tym ani nepozastavim, beriem to v pohode, ze vsak pred par mesiacmi rodila, tak aka ma byt? Nestihla sa dat este po porode dokopy. Lebo to trva dlhe mesiace, mozno aj rok, kym sa da zena po porode dokopy.
Vo vseobecnosti zeny maju väcsi sklon k priberaniu ako muzi. Aj ja mam ten sklon, ale cvicim denne, pokial len nemam nejaku nadchu, bolest hrdla alebo take nieco, ze by ma choroba odradila, tak robim nieco so sebou. Ani nie vela, tak v priemere 15 az 20 minut denne dam rozcvicku. A to musim, inak by som rychlo pribrala. Zjem vsetko, neviem sa obmedzovat v jedle. Zase nerobim zo seba anorekticku a nerobim zo seba ani Schvazrenegera svalnateho, ale mam ten ciel drzat si taku postavu, aby sa to na mne netriaslo, lebo hnusila by sa mi trasuca sa slanina, keby som ju mala na sebe. Väcsinou si to odcvicim hned rano po zobudeni. Nechce sa mi sice, ale prinutim sa a potom uz mam cely den pokoj. A aj taky dobry pocit z toho, ze neprijemnu povinnost som si splnila, zaväzok svoj som si dodrzala a s tymto dobrym pocitom zacinam den.
ja by som chcela vediet kedy ludia zacnu riesit inaksie veci ako to ci je niekto tucny, chudy, vysoky, nizky atd...
Uplne suhlasim s tym co je tu napisane. Chapem nemoze byt kazda modelka ale to ako nase baby tucneju je desne. Zadky maju ako lokomotiva a uz mlade dievcata maju 3 faldy na bruchu ako babky. Keby sa aspon vedeli obliect a mali trocha sebakritiky . Posledne dni vidim tucne baby v kratkych satach a riflovych kratasov do pol tucnej riti. Strasny pohlad... Nechapem ze im to nevadi ist takto vobec na ulicu...
Súhlas s "tucnedievcata". Všetko by malo mať svoje hranice. Ked dotyčné odvážne moletky nepocíťujú hanbu, aspoň by mali byť trochu empatické a brať ohľad na ľudí, ktorí majú slabšie žalúdky a pohľad na trasúce sa, zo šortiek trčiace sadlo by nemuseli zvládnuť...
Tato tema je absolutne hlupa a ten ktory ju pisal je asi idiot pretoze vsade na svete su tucni ludia a aj chudi. To nie je len tak ze polka slovenska je tucnuch báb a zvysok krajin ma len chude baby. Neviem kde tolko tucnych MLADYCH bab vidis ale ja som tucnu babu vo veku 13-25 rokov uz riadne dlho nevidela, pokial neratam dve baby z celeho nasho gymplu ktore su trochu pri sebe a zvysok su tam normalne chudé pripadne zial vychrtlé ako ja. A zase nechapem co proti nim mas ze su tlsté. Veď nech sú, co ti ich davaju na vydaj či čo :D neviem si predstavit ze by sme vsetci boli chudi alebo vsetcu tucni. Takto sme aspon viac a viac rozdielnejsi a ucime sa mat rad taki aki sme. Pretoze zial, nie kazdy moze schudnut v dosledku nejakej choroby.
Veru tato tema je uplna pravda. Este budu dnes ospevovat tzv plus size modelky zeny s obezitou a podbradkami. Hrozne nieco . Nemusi mat kazda miery 90-60-90 ale starat sa o seba treba. Nechapem ze tieto tucne dievcata maju v lete odvahu dat si kratase do polky svojho tucneho zadku a stehien strasne nieco. Nejde mi do hlavy ze sa dnes niekto o seba nestara nosi s pychou trasuce sa sadlo na sebe s tym ze je uzasne byt nedokonala a sama sebou :-D
Mato02 mas uplnu pravdu. Za mojho mladi decka cely den behali po dvore ludia pracovali manualne robili na zahrade boli v podstate cely den na nohach. Pila sa voda vodovodka neboli pizzerie neboli fastfoody mcdonaldy jedla sa doma vypestovana zeleniny a ovocie kazdy den sa varilo . Vozit sa autom do potravin ktore boli o ulicu neexistovalo to nie ako dnes .Ludia uz ani peso nechodia vsade by len autom a autobusom chodili . Idealom v dnesnej dobe je sedava robota kde clovek casom len tucnie .Vobec nebolo tolko rakoviny, tolko cukrovky a srdcovych chorob co obezita sposobuje. Dnes je tychto chorob ako chripky a nadvaha v tom hra vyznamnu rolu. Najhorsie je ze dnes zeny oznacuju za krasne baculky aby sa nebali byt ine ale to aky dopad to ma na ich zdravie nato uz nikto nepozera ..
Podla mna tucneju od nudy, nemaju program a nic ich nebavi len jest.
mato02 super prispevok hovoris mi z duse... kazdy dnes zere nezdrave jedla na vecere sa ludia dzgaju pizzou mcdonaldy v mestach su plne... slovaci sa vsade vozia autom... fakt mame hrozne vela tucnych dievcat ale aj mlady muzi neskutocne tucneju...