Tucne slovenske dievcata a zeny

Príspevok v téme: Tucne slovenske dievcata a zeny
Matus29

Preco ich je coraz viac a viac?
Preco ich tolko pribuda uz medzi mladymi dospievajucimi dievcatami ktore maju len 13-16 rokov?
Je snad na Slovensku presadzovany trend krasy Obezita a tucnota?
Je na slovensku presadzovany trend stravovania Tlac do seba co najviac a co najcastejsie aby si mala cici rici a bola krv a mlieko?
Vsimam si ked chodim do barov, kaviarni, restik, podujatia alebo len tak sedim niekde na nemesti ci na ulici na lavicke ako nase slovenske devy a zeny neskutocne tucneju. Ako ich drieky a spodne ale aj horne partie naberaju vzhlad pneumatik.
A najviac ma zaraza ako mi hovoril jeden kamos ktory uci telesnu na strednej skole ze neskutecne nase dievcata pohybovo zleniveli. Ze nedokazu ani sportovat. Nevedia sa splhat, nevedia vytrvalostne bezat napr. 5 minut vkuse, nevedia urobit kotul vpred. Su neohybne a usadene v com im brania ich silne stehna, objemne zadky a prsia. Len sa smial ze ked tie dievcata otehotneju raz ake proporcie este naberu. :D
Ja sa len pytam, kde sa nabral ten trend preberania? Preco matky svoje dcery a okolie tlaci do toho ze zena ma vyzerat ako socha Venuse?
Uvedomujete si dievcata a zeny ze tucne telo prinasa so sebou kopu ochoreni?

BJ_2

Obezita = choroba . To je problem, kto je tucny, alebo prilis chudy, podvyziveny, by mal riesit zdravie, lebo jeho telo ma nejaky problem. A to znaci slabe geny a nezaujem s tym nieco robit , priroda sa snazi len zamedzit, aby sa taki jedinci nerozmnozovali. A ma na to pravo. Bohuzial, oni si myslia, ze su taki aki su, ze kazdy musi akceptovat to, ze jeho telo je chore at ak je obezny. Praveze, v zdravej spolocnosti obezita urcite nenarasta, a vsetci maju priblizne normalne postavy. Cize, zakladatel len upozornuje na alarmujuci stav... nieje to o kulte tela, ani supermodelovskych crtoch... je to proste o tom, ze obezita je choroba a je to ludom pochopitelne neprijemne

pravdaslovenska

Co zeny, ale peknych muzov je na Slovensku ako maku, ako maku.
Bud sa o seba vobec nestaraju, su neokrochani, ziadni gentlemani, alebo sa o seba sice staraju, ale az prilis a vyzeraju ako buzny aj ked nie su. Ziadny vkus, hygiena minimalna a sexice modelkovske by to chcelo? Ha ha. Najprv sa pozrite na seba. Kus sebareflexie vam chyba. Ked si a vyzeras ako pako tak si realne zhodnot svoje sance, lebo taky babu ani peniazmi neohuri.

kujuku

Boze a co sa maju zabit teraz, ked su tucne dementi? Kazdy ma pravo zit. Tucni ludia a aj kreteni, ktori sa nevedia divat inam, ked im to vadi.
Krivky su pre skutocnych chlapov a kosti su pre psov.
Nie kazdy je otrokom a obetou kultu tela.

Herodes8

Nase slovenske zeny nemaju celkovo sebakritiku .. naozaj neviem kto povedal ze u nas mame pekne zeny ja tu ziadne nevidim maximalne par za den mozno dve

Herodes8

Nase slovenske zeny nemaju celkovo sebakritiku .. naozaj neviem kto povedal ze u nas mame pekne zeny ja tu ziadne nevidim maximalne par za den mozno dve

rasto212

Ja sa tým babám divím. Proste tučná, hnusné pomarančové stehná cez ktoré jej je vidieť zelené žily a opálená ako riaditeľka vápenky a prechádza sa po kúpalisku ako modelka...Proste sebareflexia na bode mrazu u niektorých dievčat

matej1111

a teraz v lete...boze ake maju tie baby tucne celulitidove nohy a daju si kratase a kratke sukne popripade saty .... aj ked ma nejake tie kila navyse boze nech sa vie aspon obliect...

Biela Kobra

Nechcela som sem vstupovať, ale Evca Evina ma vyprovokovala :)
V podstate súhlasím a dodávam, že problémy sú tu dva:
1. Každý rieši hlavne to, ako vyzerá. Tučná, chudá, úzke pery, kačacie zobáky, veľké oči, malé oči, chlpy, pehy a neviemčo... A pritom všetko, čo je zvonka, podlieha móde. Pred sto rokmi by sa o nejakú vychrtnutú modelku chlap ani neobtrel, lebo krásna baba mala byť kyprá, krv a mlieko. Pred 40 rokmi sa išli chlapi zabiť za ženami s chlpatými nohami a podpazuším, lebo taká sa považovala za temperamentnú a dobrú v posteli a ešte uvládala aj bedňu s pivom. V 80. rokoch boli moderné dievčatá s hranatými chlapskými plecami, útlymi bokmi, veľkými očami a pusinkou ako čerešnička, dnes aby mala gamby ako banány, aby bola sexy. Jeden čas sa obočie trhalo a kreslil sa úzky pásik, a prednedávnom sa robili nad očami umelé strechy a každá chcela vyzerať ako Brežnev. Ak má teda žena genetické predpoklady na pevnejšiu postavu a cíti sa tak dobre, nemá čo riešiť. Schudne - ochorie, lebo ide sama proti sebe. Ak jej tučnota robí problémy, diéty to nenapravia, poznám ženy, ktoré sa trápia diétami celý život, a každý rok im aj tak pribudne aspoň kilo.
2. Presne, ako bolo napísané nižšie, nie je to diétach a trápení sa, ale v tom, aby si človek jedlo normálne, bez hanby a výčitiek užil. Aby jedol to, čo má rád, a nie to, čo sa píše v ženských magazínoch. Telo vie, čo potrebuje, kým si sami nepokazíme chute zlozvykmi alebo drístami z časopisov, tak nám ide na chuť iba to, čo si telo pýta. Nutkanie pchať do seba kadejaké čipsy a chrumkáče je často náhradou za inú činnosť, tak prečo, dokelu, nerobiť namiesto jedenia tú inú činnosť, ktorá nás baví? Plus, koľko zjeme, toľko energie by sa patrilo vydať. A nie nechávať sa odmalička ospravedlňovať z telesnej výchovy, ako je dnes zvykom, alebo aby jediná fyzická aktivita bola behanie palcami po mobile. Častokrát stačí ísť na hodinu denne so psom von. Ja jem, čo mi chutí, toľko, koľko mi chutí, a keď prídem z roboty, tak neležím na gauči pred televízorom, ani nejdem na kávičku do nákupného centra, ale kmitám, starám sa o domácnosť, o rodinu, idem niečo porobiť do záhrady, zahrať sa so psom. Jedna žena, ktorá cez víkend behá medzi pračkou a sporákom a potom ide na výlet alebo aspoň na prechádzku s rodinou, nemá kedy horekovať, že jej tu alebo tam pribudlo nejaké kilečko. Uzavriem to, ja mám od 19 rokov vyše 30 rokov v podstate rovnakú váhu okolo 55 kg (mám 170 cm), a nikdy som nedržala diétu, okrem času, keď som bola chorá. Hlavu hore, život je na to, aby sme ho žili.