Ako uspesne otehotniet

Veronika879

julka mne to dopriate bolo, síce tiež to trvalo, ale podarilo sa. Už máme červíčka medzi nami a veľmi sa z toho teším. Keď minulý rok mi dni neprišli tak som sa veľmi tešila, síce miestami sa ma zmocnili pochybnosti, či to neni len planý poplach, ale našťastie nebol :)

Julka266

Norikka ano, vela zien po tom tuzi a nie kazdej je to dopriate. Ale netreba sa vzdavat, ked to nejde je dobre poradit sa s lekarom, dat si urobit vysetrenia, dat telu vitaminy a v mnohych pripadoch, co viem tak prave to pomohlo :) V dnesnej dobe dost zanedbavame vitaminy v strave a to sa vie prejavit aj takto :/

matriska

BIATLONISTKA7

To, ze cena neni klucova, to je mne jasne. Ja sa nou ani neriadim, pretoze sa mi uz viackrat v zivote stalo, ze ma dokazala pomylit a neopustila by som si keby ma to pomylilo pri takejto dolezitej veci!

norikka

Matriska prirodzene, tak podla mna sa asi kazda chceme v zivote stat zenou, preto taketo situacie nas vedia zasiahnut ovela viac ako napriklad chlapov.

biatlonistka7

Matriska, tak podla mna, co sa tyka ceny, tak ta nejako podstatna pri tomto neni. Aj keby neviem kolko taketo vitaminy stali, tak ich kupim, ked viem, ze maju vyznam!

matriska

NORIKKA

Jasne, ze je to na psychiku. My zeny sme na tieto veci extremne citlive by som povedala. Preto skor treba tie vitaminy si nasadit, na to sa zamerat. Napriklad mne sa osvedcil a aj zlozenim najviac v tomto smere pozdava Femibion, pretoze aj davkovanie je v pohodke, aj zlozenie a podla mna aj cena, ked si vezmem, co vsetko dokaze zabezpecit, pri com pomoct :)

norikka

Aj mne je to celkom divne, tiez sa mi nezdalo, ze to by dako mohlo pomoct. Nejde mi to do hlavy. Ale tak tozvie, co tym myslel.
Len to, ze mnoho zien ma tento problem a viem ake ma zena pocity, ked to nejde a skusat nieco, co neprinesie ziadny vysledok to je vela aj na psychiku :/

zuzula28

anicka áno, je to tak ako píšeš, každá sme iná a inak tieto veci berieme, ale je to asi úplne normálne, treba niektoré veci radšej vypúšťať a zbytočne sa nestresovať :/

matriska

NORIKKA

Nijako. Aspon ja si tak myslim, podla mna pri problemoch s tehu, pri samotnom probleme s otehotnenim je potrebne konzultovat to s lekarom a taktiez zabezpecit telu vitaminy, ktore su potrebne aby dietatko rastlo. Aby sa vyvijalo ako ma.