S partnerom by sme chceli babatko a chcela by som vediet aky postup zvolit, okrem ovulacnych dni aby som uspesne otehotnela. Ak Mate nejaky dobry napad z vasich skusenosti rada si ho precitam. Dakujem
Vandapanda nie, celkovo na paniku dôvod nie je, pretože zakaždým sa dá niečo robiť. Sú nejaké možnosti, no v prvom rade je treba si uvedomiť, že panika nikomu v ničom nepomôže, človek sa len zbytočne vystresuje a to tiež môže mať vplyv na otehotnenie :/ A myslím tým vplyv v tom horšom smere. Že nepodporí zrovna to tehu :/
kikamika vitamínov je už veľa, to máš pravdu. Lenže každý doplnok má iné zloženie, preto je potrebné na zloženie prizerať čo najviac. Femibion obsahuje presne vitamíny, ktoré žena pri snažení a aj počas tehotenstva potrebuje a najmä v takom množstve v akom treba to je veľmi dôležité :)
simranka54: gyn ti preco prave toto odporucil uzivat, co si pridala fotku? Pozerala som, ze na trhu je vitaminov uz vela a neviem ci by som vedela vybrat si len jedny, najma neviem absolutne, ze na zaklade coho by som takuto vec mala vyberat :O
Zuzula to máš tak s mnohými vecami, je proste potrebné aby sme si každá určili priority, čo považujeme za potrebné, dôležité, vhodné, pretože pre každú z nás to môžu byť iné veci ;)
len každá asi potrebujeme na odhodlanie viac času alebo neviem. Len nemôžeme čakať, že sa to samé nejako vyrieši. Lebo problémov môže byť nespočetné množstvo, keď sa dlho nedarí otehotnieť a myslím, že ani jeden problém by sme nemali zanedbať :)