Ako uspesne otehotniet

Vlagea

Julka266

**tie vitamíny sú pre rast nevyhnutné - mnoho žien ich podceňuje, čo nie je správne. Treba sa zamyslieť nad tým že dieťa samé si nevie nič dať, že vitamíny pre rast mu my musíme dopriať. Preto je dobré, že Femibion obsahuje viacero typov vitamínov, nie len samotnú kyselinu listovú ;)

Juzya3

Julka - cau
Je vhodne brat viac aspon viem ze sestre to gynekologicka odporucala ked sa snazili o Zuzku :) a teraz ma mala uz rok a pol ale vitaminy viem ze brala az kym ju neprestala kojit. Segra nezje cokolvek a prave to bol ten problem preco mala malo vitaminov v tele.

Bionetla

Julka nemyslim si ze staci kyselina listova, podla mna je potrebne viac vitaminov brat, ked chce zena otehotniet, tato kyselina je vhodna, je super ju brat ale v kombinacii s b vitaminmi, c a podobne je to este lepsie :)

snezienka2

Myslim si ze kyselina listove nestaci je sice fajn aspon tu brat ked teda zena ine vitaminy neberie, ale odporuca sa brat viacero vitaminov, ktore sluzia na spravny vyvoj a rast toho dietata :)

zsuzska

Julka tiez som toto riesila este sa mi zda ze nejako v septembri, odvtedy som si precitala rozne clanky, diskusie a kazdy ten vitamin je pre dieta nesmierne dolezity, takze nie len kyselina listova:)

Julka266

Tak to budem musiet vyriesit tie vysetrenia zrejme co najskor, nech to mame rychlo za sebou, nemyslela som ze bude tolko toho a ze to bude take narocne. Skusim teda ich aj k obvodnemu ci by mi aj ten nemohol urobit krvny obraz a take bezne veci a uvidim. Kyselina listova ako vitamin pri snazeni staci? Citala som si diskusiu aj dozadu a tam napriklad baby pisali o femibione, ten obsahuje aj kyselinu listovu ale aj ine vitaminy, tie nie su teda dako dolezite?

Bionetla

Julka to ze by si nemala dostatok nejakych vitaminov tak to vies aj na sebe spozorovat. Pretoze ked mas deficit napriklad kyseliny listovej, tak sa to celkovo na tvojom zdravi ukaze :)

Joleen

Julka tvoj gynda ti vie urobit USG vaj3cnika ked mas olodne dni on vtedy vidi na sone ci tam mas vajicka a ci su dozrete. V pripade keby vajicka nedozrievali musis brat lieky aby ti ich narastli. Ovulku ti vientiez zistit pokial ani to nemas tak ti pichne inj na vyvolanie ovulky. Priechodnosť nemoze urobit pretože to robia v nemocnici pod narkozou alebo bez to ti vpichnu kontrastnu latku a urobia vnutro sono. A tak zistia ci su alebo nie su priechodne. Toto vsetko uz mam sama za sebou. Gynda ti este môže urobiť krvné vyšetrenie ale len hormónov t.z hormóny štítnej žľazy na vitamíny a minerály sa krvne nerobia pretože to vôbec nehra taku dolezitu ulohu ako tie hormóny to si mozes nechat zistit pre seba u obvodneho a mozes si pomoct s kyselinou listovou

Julka266

Joleen s tymito vysetreniami je to ako? To mi vsetky moze urobit moj gynekolog alebo on je schopny urobit len niektore? Este sme to dopodrobna neriesili preto by som rada vedela na co sa pripravit. Pri takychto vysetreniach sa berie aj nejako ze odber krvi alebo tak ze ci mam dostatok aj vitaminov a mineralov a podobne?