Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?

Príspevok v téme: Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
brrrr

Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!

rossie19

záleží ako často chceš chodiť na profesionálne bielenie. Sú ľudia, ktorý používajú tieto nosiče na domáce bielenie a na profesionálne bielenie idú naozaj len raz za čas lebo nemajú čas. Ale ono ide o to ako sa ty s doktorkou dohodneš, ona ti povie koľko bielenia je pre zuby ok a koľko už by mohlo nejako ich zaťažovať,,

norikka

Ahoj laurina, su to nosice, ktore mozes nosit kedykolvek kdekolvek, dokonca ich mozes mat aj v noci nemala by si s tym mat nijaky problem. Kedze su robene na mieru tak nemaju preco ti nejako vadit.

matka010

rossie ale je to v poriadku, keď človek kombinuje pravidelné profesionálne bielenia s takýmto domácim bielením? nemôže to veľmi zaťažovať zúbky?

laurina

O akych nosicoch sa to tu bavite? pouzivaju sa v noci alebo kedy je mozne ich nosit aby zuby bielili? o tomto som este nepocula :)

majusaa

matka010 nerobi to kazda zubarka, to si musis uvedomit. Treba sa na to opytat. U kazdej to inak vychadza. Ale tych 50 euro je taka celkom dobra cena na to ze to robia cez odtlacky.

rossie19

Nosiče stoja rôzne. Záleží od doktora, od zubára, že aké má ceny. U mojej doktorky vychádza individuálny nosič, ktorý robí z odtlačkov na 50 euro.. vyhotovia mi ho v labáku a mám vybavené, niet nad to, keď je takýto nosič na mieru a nevadí ti nejako jeho nosenie :)

matka010

Takže to priamo musí zubárka, čo robí bielenie ti vziať odtlačky a musíš potom čakať na to hej? koľko takéto nosiče stoja?

tomino874

To mi je jasné, že po bielení sa budem musieť nejakým veciam vyhýbať, ale to by nemal byť problém. Mne sa často smiali za to, že som nikdy nemal pekné biele zuby a naozaj už nemám chuť to zažívať. Aj keď už som v takom veku, že sa mi nemá kto posmievať, ale aj tak. Ženy si často práve zuby všímajú.

majusaa

domace bielenie funguje na taky sposob aspon teda u mojej stomatologicky v perle ruzinova, prostrednictvom takych bieliacich nosicov alebo ako sa to vola spolu s bieliacim gelom. Tento nosic sa vytvara presne podla odtlackov zubov takze skvelo by mal sadnut :)