Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?

Príspevok v téme: Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
brrrr

Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!

zrzkazuzka

mne to vychadza tak nejako ze chodim kazdy rok a pol a myslim ze je to tak akurat.. a super je, ze sa da objednat cez internet, tak len vypisem par riadkov co su tu pearldental.sk a som bez starosti a uz len pridem v dany den a cas :-) len samozrejme ze pre to aby ten efekt vydrzal tak by sa nemalo fajcit a podobne, lebo potom je to bielenie zbytocne

zrzkazuzka

ja odjakziva chodim do pearl dentalu na bielenie, inde som ani nebola a vidim to tak, ze ani nepojdem, je to naozaj kvalitne bielenie a vydrzi dlho pokial sa o to clovek stara a cenovo sa to je taky zlaty stred, co mne vyhovuje :) takze urcite ich odporucam

yorka

Baby boli ste na bielení v pearl dentale? chcem tam ísť, ale chcela by som najskôr vedieť či sa to vôbec oplatí a ako dlho efekt vydrží, ďakujeeem :)

Sakorytnacka

Ja som mala velky problem s tym ze som tuzila mat krasne biele zubky ako z Hollywoodskych filmov, mala som však krivé a zlte zuby. Moja filozofia bola, ze aj ked su krive, ale hlavne nech su biele, lebo oslnivo biele zuby uputaju pozornost na tolko, ze to, ze su trochu krive nik za tu kratku chvilu usmevu nespozoruje :-D Strojcek na zuby som nechcela, lebo som uz dost velka na to. Pouzivala som teda na bielenie zubov bieliace pasiky 3D Crest Glamorous White a odvtedy mam hollywoodsky vysnivany usmev :-) Pasiky mi zuby vybielili, neposkodili, zuby nescitliveli (avsak musim podotknut, ze nikdy som nemala ziadnu plombu, ani zubny kaz, takze zalezi aj od stavu zubov dotycneho). V baleni bolo 19 pasikov Glamours White a bolo treba nechat posobit 30 minut (tu som nepocitovala ziadnu citlivost, ani neprijemne pocity) a 1 pasik Supreme Flexfit bolo treba nechat posobit 60 minut (toto bolo voči zubom agresivnejsie a zuby z toho boleli, ale kedze bol v baleni len 1ks tak sa dalo zniest). Ako doplnok som si kupila este zubnu pastu 3D Crest Glamorous White a ked mam cas na dlhsie a dokladnejsie cistenie zubov, tak ju pouzijem (setrim nou lebo je draha) :-D kedze chodievam do televizie, tak biele zubky boli pre mna nutnosť a za lacny peniaz (oproti ambulantnym nesetrnym zakrokom) sa mi podarilo mat pekny usmev :-) vrelo odporucam, nemate co stratit!

zrzkazuzka

skus pozriet na stranke tam by to mohli mat.. Tak su zubari ktori to neriesia a je im to sum a fuk ale pani doktorka si ozal dava zalezat aby to bolo dobre urobene