Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?

Príspevok v téme: Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
brrrr

Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!

matriska

SOKOLLKA

Tak nie su to take peniaze zeby to cloveka zruinovalo alebo co, je to v pohode, najma ked si vezmes, ze to neplatis kazdy tyzden alebo tak, ale proste ides len raz dvakrat do roka.

zaskia

zalezi kam chodit, to je rozne, tie ceny sa nedaju nejako zovseobecnit, ja platievam 80€, to chodim pravidelne, rozdiel je keby ide o dieta alebo ze prva dentalna, ze novy pacient, tam je u mojej ta cena potom ina :)

dia58dia

Myslim, ze to zalezi velmi od toho ako dentalna hygienicka zvazi, ze co by bolo dobre, v akom stave su zuby, ci su nachylne na pigmenty, na kamen alebo nie a podla toho sa zariadi.

siminii

Hena dobré je preto keď sa robí pred preventívnou prehliadkou, aby proste potom mal zubár čisté zuby, že vidí oveľa lepšie všetko ;)

HenaZ

patrici dentalnu hygienu robi hygienicka, ktora v tom ma prax, ktora vie co robi..a hlavne je to cistenie zubov..nie je to nieco co by zubom nejako skodilo alebo ich oslabovalo..

matriska

PATRICI77

No na zuboch sa rychlo prejavi prave pitie kavy, cerveneho vina a taketo veci, tak tie pigmenty na niektorej sklovine sa proste skor pochytaju, preto je treba aj castejsie chodit niekedy.

patrici77

matka to zalezi aj od dentalnej, ta ti povie, ze v tvojom pripade ako casto by bolo dobre ked vidi v akom stave mas zuby a po akej dobe si bola :)

matka010

anička ďakujem, že si mi napísala, nemala som predstavu, že ako to je, kedy je treba chodiť viacej, častejšie, kedy zase stačí raz za rok, ale teda raz ročne je základ.