Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?

Príspevok v téme: Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
brrrr

Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!

Eliona

Zuzula kam chodíš na bielenie, ak by som mohla vedieť? Mňa by celkom aj zaujímalo, že ako často vôbec zubári odporúčajú bielenie? Je vhodné si ho dať robiť viackrát do roka, alebo to nie je dobré vzhľadom pre zdravie zubov?

zuzula28

vrvra ešte minulý rok som tam bola a aj na bielenie som stihla ešte ku koncu roka :) bála som sa že jak to bude s mojimi zubami čo sa týka kazov a tak, ale všetko mi zubárka dala na poriadok, urobili mi dentálnu hygienu a hor sa na bielenie, myslela som že sa to nejako pretiahne, že budem mať nejaké väčšie problémy v ústach ale nemala som :)

vrvra

ahoj ahoj
magdi_na oproti niektorým iným sukromným zubárom, klinikám je to cena by som povedala že super, taká zlatá stredná cesta, myslím že keď človek si chce dať vybieliť zuby dobre a za prijateľnú cenu, tak toto je taká možnosť.

Minatarosa

vrvra dentálna hygiena a bielenie zubov sa dá u stomatologičky stihnúť v priebehu jedného dňa? Alebo má byť medzi jednotlivými tými krokmi nejaký časový odstup?
Nikdy som nič takéto nepodstúpila, ale čoraz viac ma to láka :)

veronika89_8

jarda nehnevaj sa na mna ale tieto vselijake mozne kury a neviem co vsetko nie su ani zdaleka take ucinne ako poriadne kvalitne bielenie u zubarky, ktoremu predchadza dentalna hygiena a vsetko okolo toho, tato kura proste nema sancu dat cloveku take biele ziarive zuby ako klasicke bielenie :)

jarda12

Ja mam dobru skusenost s BlanX WhiteShock je to bieliaca kura. Moja zubarka mi ju odporucila. Da sa zohnat na roznych strankach ja som ju kupovala cez -odkaz odstránený-

magdi_na

Vrvra aj čo sa týka ceny tak je to v pohode za všetky tie úkony? Alebo si mám nejakú peknú kôpku peňazí pripraviť keď takéto niečo chcem podstúpiť u tejto zubárky? :)

tomino874

vrvra ja som v tomto smere postúpil, odhodlal som sa na to, že nájdem tú stomatologičku, ku ktorej ty chodíš a že jej zavolám nech sa informujem ako to je s bielením a tak, takže som volal a čaká ma návšteva u nej v blízkej dobe, tak potom sa ozvem ako som dopadol

vrvra

ahoj ahoj
áno myslím to vážne, neviem čo sa ti na tom nezdá. Tak je to možné, ja tiež mnohokrát chodím po meste a furt neviem kde čo je, takže z toho si nič nerob je to úplne normálne. Keď budeš mať cestu tak sa zastav alebo jej zavolaj :)

zuzula28

vrvra kde? to myslíš vážne? veď okolo chodím pomaly každú chvíľu a že by som si nebola všimla, že je tam zubárka? keď pôjdem okolo nabudúce sa tam zastavím teda sa opýtať že ako to u nej je keby som chcela začať chodiť na bielenie, čo má pred tým všetko čaká a neminie