Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!
Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
*Eliona*
Nič sa predsa nestalo..Ďakujem že si sa vôbec ozvala..Ako dlho takéto bielenie môže vydržať?..Napríklad keby som sa stránila takých vecí ako je červené víno a káva a podobne?..Po akej dobe sa tá belosť potom opäť vytráca?..Kedy máš v pláne toto absolvovať opäť?
zaskia pasty nie su riesenim, tiez som ich vela vyskusala, ale uspech a vysledky ziadne, ja az po tom ako som mnohe veci vyskusala som si povedala, ze skusim bielenie. Zacala som chodit na bielenie pravidelne, ako mi to zuby dovoluju a mam tak krasne zuby, ze si uz ani len neviem predstavit den bez toho, ze by som neusmiala :)
Tutri prepáč už nejakú dobu som sa tu neukázala. Ale toto už mám vyriešené a zúbky mám konečne biele. Nevedela som kde, premýšľala som nad tým furt. Nevedela som prestať. Ale nakoniec som šla k zubárke, o ktorej som písala, že premýšľam nad ňou. Prišla mi ako fajn voľba a som teraz rada, že som šla na bielenie tam, keďže to prebehlo v pohodke. :)
melasanjaaa tolko past, co som ja na bielenie vyskusala to svet nevidel a zatial uspech mi nepriniesla ziadna, takze od takychto veci uz radsej sa drzim dalej, nebudem vyhadzovat peniaze za nieco, co mi neprinesie vysledok aky ocakavam, preto ja osobne uz chodim len na profesionalne bielenie k zubarke ;)
Mate skusenosti s pastou Curaprox na bielenie zubov ?????
*Eliona*
Už si sa nejako rozhodla?..Alebo nie?..Na leto by som aj ja chcela mať krásne zuby..Čo teda na leto ale aj na furt..Len kiežby to išlo..Neviem ako dlho vlastne také bielenie môže vydržať.
Tak rada by som do toho išla, ale neviem kam. Už akože padlo u mňa definitívne rozhodnutie, že bielenie podstúpim, ale neviem s istotou komu by som si to mala dať urobiť. Už som si pozerala aj stomatologičku Baňasovú, že by som k tej zašla, ale som trošku na vážkach ešte. Predsa len je to nová lekárka a neviem čo také môžem čakať, či všetko dobre pôjde. Ale tak chcela by som to vyriešiť už do leta aby v lete som sa mohla už škeriť na svet bielymi zúbkami :P
hm. Eliona keďže už máš toho veľa vyskúšaného, len nie ešte bielenie u zubára, tak choď do toho :) máš moju podporu. Treba hľadať možností ako si splniť sny. Akékoľvek sny. Či už o bielych zuboch, alebo dokonalom tele a podobne :)
krtko vďaka aj mne si tvojím komentárom zodpovedala otázku, ktorá ma trápila.
magdi, keďže ty už máš bielenie za sebou, tak by som chcela vedieť ako to vnímaš. Budeš chodiť pravidelne na takéto bielenie? Alebo raz ti stačilo a už to nebudeš riešiť? :)