Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?

Príspevok v téme: Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
brrrr

Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!

Andreasen

toto je pecková vec -odkaz odstránený- doporučujem každému. Nanašam každé rano po klasickom umytí zubov a ten rozdiel je vidno . Kupujem opakovane

Quastka

-tifaniass=fuha to som si nikdy nevsimla.Myslite,ze ozaj na to ini ludia tak pozeraju?Ja som na bielenie pomyslela len raz,ale to som si potom aj rozmyslela lebo som nevedela na koho sa s takou prosbou vobec obratit.

magdi_na

je pravdou, že biely úsmev zaujme človeka hneď a myslím, že to dokáže spraviť divy. Aj keď s niekým sa bavíš tak lepšie sa ti s ním komunikuje keď má biely chrup :)

tifaniass

Podla mna tiez pasty nie su najvhodnejsou cestou pre bielenie...Ale je mi jasne, ze kazdy skusi to comu veri...Ja mam dobru skusenost s bielenim zubov u mojej zubarky Banasovej...Ktorej chodim uz nejaky ten cas...Dlho som nad bielenim ani len nepremyslala...Ale potom som zaregistrovala, ze mnoho ludi, s ktorymi sa stretnem, s ktorymi sa zhovaram...Tak sa pozeraju na nase zuby a ked chcem urobit dojem...Tak mali by byt bile jak sniezik... :)

sinka

je to nezmysel taketo bielenie, ked si dat vybielit zuby tak len u zubarky, ktora to robi, mne nikdy ziadna pasta ani nic pdoobne nepomohlo a len ma to stalo nie zrovna malo penazi, takze radsej do odborneho bielenia zainvestovat

Markova

bieliace pasty si objednavam na Notino, snaži sa ich pravidelne stiredat, prijde mi že su bielejšie ako predtym

fialka358

ja na bielenie zubov odporucam jest viac ovocia, co sa tyka takej prirodnej formy, a ak chces chemicky pripravok, tak ja pouzivam bieliacu zubnu pastu, mala som tuto ciernu curaproxku a je skvela, rovnako aj zubne kefky maju velmi kalitne a setrne k dasnam www.pilulka.sk je trosku drahsia ale mozes si usetrit par peniazkov s kuponyzdarma -odkaz odstránený-

kolacikova

..ja teda by som si bielenie asi len tak nedala kdekoľvek robiť a hlavne by som si len tak nekupovala nejaké bieliace pasty..po prvé to nestojí málo peňazí a po druhé predsa je efektívnejšie bielenie u zubárky..