Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!
Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
Prečo píšeš, že si aj pokojnejšia? Z akého dôvodu si pokojnejšia? :)
*christine2*
Ja mám toho veľa vyskúšaného..Aj veľa zubných pást a absolútne mi to nepomohlo..Ale začala som chodiť na bielenie zubov k zubárke v Perle Ružinova a vtedy som začala vidieť výsledky..Až po takomto odbornom bielení som zbadala zmeny k lepšiemu..Že som mala krajšie zuby..A som aj pokojnejšia, keď mi to robí zubárka..Keďže má skúsenosti a vie, čo a ako so zúbkami.. :)
možem doporučit čiernu bieliacu pastu Nano care, kupujem ju na Notino, tam je najlacnejšia. Po dvoch tyždnoch použivania som sama videla rozdiel, zuby su bielšie a usmev žiarivejší
Quastka to by si sa cudovala...Je mnoho ludi, ktori to vidia podobne ako ja...Obratit sa na zubara je podla mna v takomto pripade najvhodnejsim riesenim...Lebo zubar vie v akom stave mas zuby...Co pred bielenim bude potrebne...
- Asi s bielením moc skúseností nemáte čo? Keď sa bavíte o pastách. Pasty sú zbytočné, čo som ja všetko poskúšala a nepomohlo. Za mňa jednoznačne bielenie zubov u zubárky. Kadejaké iné spôsoby sú zbytočné a hlavne to stojí nemalé peniaze. -
Aj ja by som chcel o daky odtien bielsie.... Pls da sa to aj ked mam strojcek?????? Diiikyy
Mám veľmi dobrú skúsenosť s bielením, hoci som na ňom bola prvý raz. S výsledkom som fakt spokojná , lebo zrovna môj nový zubár Dr. Plevak má jeden z najnovších systémov na bielenie Robil mi to vraj nejakou najnovšou lampou zo svetovej výstavy. Pijem veľa kávy a mala som strašne sfarbené zuby úplne dožlta.Celé to trvalo hodinu a hned to bolo hotové. Naozaj úprimne odporucam
Paťa
Mali ste niekto tie nove pasty od Cu..pr.x, Be you? Píše tam, že má aj bieliaci účinok. Nepoškodí zubnú sklovinu?
skus čiernu pastu s bieliacim učinkom a ustnu vodu s bieliacim učinkom. Značku si vyber sam. Ja to vždy hromadne nakupim na Notino. Použivam to pravidelne
..neviem o čom si písal..keďže to nepridalo..ale nevadí..ja stále som názoru, že u zubárky bielenie je najspoľahlivejšie riešenie..a hlavne je rozdiel keď sa robí pod dohľadom zubárky..