Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!
Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
Kam chodíte na bielenie? Ako často je vôbec bielenie dobré podstupovať? Keď je nejaký kaz, tak asi moc nie je vhodné na bielenie ísť, čo?
Zvažujem, že by som muža potešila, že by som mu zaplatila bielenie na Vianoce ako darček, len neviem či by to bolo vhodné, čo by mi nato povedal :P
hm. Eskii áno dobre si urobila, že si to vymenila za biele, to ti pomôže aspoň udržať si zúbky dlhšie biele :)
ak ide o profesionálne odborné bielenie tak výsledok vidíš už po prvom bielení a je to taký výsledok, že zostaneš prekvapená, aspoň ja som ostala, lebo pred bielením som po pravde nevedela čo čakať, či to bude viditeľné, ale u mňa to bolo jasne vidieť :)
-tifaniass- Cize bez toho by si ty do bielenia ako takeho ani nesla? Mam tomu tak rozumiet?
Nenapisala si mi ako je to s vysledkami, ci su viditelne uz aj po prvom bieleni alebo kolkokrat je potreba absolvovat, aby som si povedala, ze vau? :)
Ano...Pretoze bielenie ma efekt najviac ked sa to robi takto komplexne...Aj dentalna hygiena...Je to proste postup, ktory by sa mal dodrzat aby bielenie bolo take jak ma byt...Aby tie vysledky boli take ako cakas...
Dentalna hygiena je potrebna? To som nevedela, ze zuby sa nebielia hned, ale ze to je proces. Je vidiet rozdiel uz po prvom bieleni alebo je potrebne viac bieleni absolvovat a az potom je vidiet rozdiely??
...záleží čo pre teba znamená dlho. Bielenie nie je len o samotnom bielení, pred ním je potrebná preventívna prehliadka. Dentálna hygiena a až potom príde rad na samotné bielenie zubov. :)
Ako casto je vhodne chodit na bielenie aby to nejako zubom neuskodilo? Aby nejako ich to neoslabilo?
Ten proces toho bielenia trva nejako dlho? Myslim to sedenie :) Este som na bieleni nebola a chcela by som tak by ma zaujimali podrobnosti ohladne toho :)
...ozaj hej toto je dôležité, vyhýbať sa nejakým takýmto drinkom. Ja som červené vínko vymenila skrz toho za biele. :)
hm. Toto bielenie u zubárky a potom ešte z času na čas domáce bielenie, ktoré tiež mám od zubárky, aby som mala istotu, že je to všetko v poriadku, že si nejako zúbky nemôžem poškodiť.
Ale myslím, že ak nejako, že nepiješ kávu, červené víno a takéto veci, tak aj to profesionálne bielenie u zubára stačí :)