Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!
Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
hajma zrejme na tom ozaj cosi bude :O
lujziara uz dlho k nej chodis? nerozmyslala si nad bielenim niekde inde?
Tifaniass neviem si predstaviť, že by som za niečo platila a neprinieslo by mi to výsledky.
Veď to jeden by sa z toho zbláznil!
hamula najlepšie je priamo sa zubára opýtať, že či je možné aby si podstúpila bielenie, pozrie sa ti na zuby, zhodnotí a dá ti spätnú väzbu, že ako to vyzerá :)
Iný problém? Nie nie, je to moja zubárka, ku ktorej bežne chodím, len bielenie som kedysi vôbec neriešila, vôbec ma to nejako nezaujímalo, nemyslela som si, že by to mohlo mať nejaký efekt. No časom som zmenila svoj pohľad na to :)
Nerozumiem ti celkom ako to myslíš ktokoľvek? Keď nie sú problémy so zubami, že kazy alebo nejaké vážnejšie tak hej.
Lujziara, lenže môže ktokoľvek kedykoľvek podstúpil bielenie? Alebo ako to je??
Ked co sa tyka bielenia tak mas dnes siroke moznosti...Len mnohe tie moznosti su uplne zbytocne...Ze bud uskodia...Alebo neprinesu ziadne vysledky a teda neviem co je lepsie...Cize aj bielenie si treba dobre rozmysliet ci ist do toho a hlavne kde aby to vsetko dobre dopadlo a aby prisli aj vysledky...
mimila presne toto je zrejme o tom, ze ide o to ako sa bielenie robi, ze nie je bielenie ako bielenie, ze niektore moze zuby oslabit a nemusi ani len nejake vysledky priniest a take bielenie neviem ci by sme niektora chceli zrovna absolvovat
mozem sa ta spytat, jak si sa k nim dostala? si mala aj nejaky iny problem, ci si si chcela dat len vybielit zuby?
Tak ak je to správne vykonané, namalo by to tvojím zubom uškodiť. Mne s týmto pomohla moja zubárka v Pearl Dental. Najskôr som mala obavy, či mi to bielenie aj nejak pomôže, no vďaka nej mám zúbky jak perličky biele ak tomu sú aj silné a zdravé
nad bielenim tiez uvazujem uz nejaky ten cas a neviem sa k tomu dokopat, pocula som o pripadoch, kedy bolo bielenie robene tak povediac neoodborne a zubom to len uskodilo. preto nejak vaham, lebo nerada by som tak dopadla aj ja