Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?

Príspevok v téme: Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
brrrr

Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!

hamula

Tak to potom je fajn, že ti muž pomohol urobiť krok v pred v tomto. Ten môj má celkovo problém s lekármi, akože aby sa k nejakému odhodlal ísť, čiže takúto radu od neho by som darmo čakala :D

maryen

To ti verím, neni to najlacnejšia záležitosť, najmä keď kadečo chceš skúšať. Si si mohla už aj nové lodičky za to kúpiť, čo? :P

Janamicha123

Maryen kedysi som kopu penazi pominala, co som si kupovala rozne pasty, pasiky a neviem co secko na bielenie :D Dnes keby som to vsetko poratala kolko som do toho dala tak by sa mi asi aj oci pretocili :/ Esteze ma muz nahovoril aby som vyskusala ist na bielenie k svojej do pearl dental. Zo zaciatku som vahala, lebo som netusila, co by ma to mohlo stat, ale povedala som si, ze nemam co stratit :) A nestratila som, miesto toho som ziskala ziarivy usmev ;)

maryen

Tiež si myslím, ja mám rada, keď si za niečo zaplatím, tak aby aj výsledky boli také ako očakávam. Aby tie peniaze boli dobre minuté, zainvestované alebo akoby som to napísala :)

zuzula28

prieskumnicka práve to, že mňa to oberalo tiež aj o čas aj o energiu a najmä to sklamanie, keď žiadna zmena neprichádzala, to ma najviac tak akoby deptalo alebo jak by som to povedala :(
hajma tak rátaj, že to nebude len cena za bielenie, ale tiež aj cena za dentálnu hygienu, lebo tieto dve veci spolu veľmi úzko súvisia a tiež je dobré zainvestovať aj do domáceho bielenia potom ;)

9hajma0

mna by zaujimalo to, ze ako sa pohybuje cena, co sa tyka bielenia u zubara, nech si to viem predstavit, ze co to stoji ako to vychadza, nech sa na to nejako psychicky pripravim :P

maryen

Tifaniass áno jo, všímam si to, že je stále takých ľudí veľa, ale tak je to asi ich problém no. Asi niektorí si musia sami skúsiť aby pochopili aby mali jasno v tom, čo je vhodné, čo prinesie nejaký výsledok a čo ee. No ja už som našťastie pochopila, že nemá zmysel vyhadzovať len tak peniaze ;)

prieskumnicka

- lujziara - Sak takto by to malo byt, ze by sme mali zostat pri tom, co nam prinasa vysledky a radost najma. Lebo podla mna biele zuby su radost ;)

lujziara

Mimila ani sa ti nečudujem. Ja som rada, že som našla možnosť, ktorá je efektívna, ktorá prináša výsledky. :)