Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?

Príspevok v téme: Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
brrrr

Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!

prieskumnicka

- zuzula28 - áno aj u mňa hento bol kolobeh, ktorý nejako nemal konca kraja, v drogérii pri pastách som bola schopná stráviť aj hodinu, čo som si čítala, čo ktorá obsahuje na čo všetko by mala byť vhodná, čo by mi mala priniesť a pritom mi to nič neprinieslo.

mimila

mna to len prekvapilo lebo ja mam skusenosti a teda bola som sklamana, ale ako si napisala, asi kazda sme ina, mame ine skusenosti a ine veci nam prinasaju vysledky no :)

25karina25

Tifaniass myslim, ze je to preto, ze je to nieco nepoznane, ze asi preto to odkladame, ze nad zubarom zacneme uvazovat az ked uz vyskusame vsetky bezne dostupne moznosti alebo jak by som to povedala ;)

krtko7

hm. Mimila každý máme inú skúsenosť tiež mám s pastami podobnú skúsenosť ako aj ty, takže už by som za ne peniaze nevyhadzovala, ale niekto to vníma inak no :)

lujziara

Nie nerozmýšľala som nad tým, veď prečo aj, keď mi vyhovuje? Ak po stránke peňazí, aj po tej odbornej, že mi to prináša také výsledky ako som očakávala, ktoré mi robia radosť. Keby som nemala biele zuby, že to nie je také, jak som si predstavovala, tak by som zrejme nad tým uvažovala, ale takto nevidím dôvody :)

Nioxin

nechceš skusit bielenie zubou najskor so zubnou pastou? Je vela zubnych past,ktore pomahaju. Sama ich použivam, k zubarovi na bielenie nechodim a zuby mam biele

tifaniass

Maryen poviem ti, ze stale je dost ludi co takto bezhlavo vyhadzuju peniaze...Ze skusaju rozne metody bielenia...Ale nechapem preco odkladaju profesionalne bielenie...Ze si to nechavaju az ako poslednu moznost...To je pre mna zahadou...

zuzula28

maryen preto ja si už žiadne bieliace pasty ani žiadne takéto srandy nekupujem, lebo to išlo len do peňazí a výsledky to neprinášalo žiadne a to je k čomu, to je potom taká neverending story, preto ako som písala, že je lepšie si nájsť zubára, čo sa venuje aj bieleniu a s ním to prebrať a nie na vlastnú päsť skúšať kdečo a míňať zbytočne peniažky

hamula

Lujziara myslela som presne niečo takéto alebo problémy s ďasnami keď sú, že ako to je v takom prípade aj napríklad s dentálnou hygienou. Ale tak hádam keď sa opýtam, tak mi zubárka veci povysvetľuje, či?