Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!
Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
prieskumnicka to máš pravdu, nebudem sa k tomu vracať a budem robiť všetko pre to aby už bolo dobre, aby som už problémy nemala žiadne a najmä aby zuby som mala pekné, pretože chrup podľa mňa je veľmi podstatný :) a má vplyv aj na to ako na nás ľudia berú ako na iných pôsobíme :)
- mimila - Ja mam kamosku, co celkovo starostlivost o zuby zanedbavala. O bieleni nechcela ani pocut, ze je to zbytocnost a ked jej zacali problemy, bolesti vtedy sa spamatala. A uz asi cez dva roky je to, co chodi k zubarke pravidelne a tiez aj na dentalnu hygienu a aj na bielenie :)
hej je to tak, len to ze nezanedbat starostlivost, to si musi kazdy sam vziat na vedomie, ze ci sa bude o ne starat a tesit sa z toho, ze bude mat dlho svoje zuby, ze nebude potrebovat ani korunky ani nic alebo prave opak toho ;)
Ano mimila toto viem...Predsa len keby sa bielili zuby bez toho, ze by boli ok tak myslim, ze by sa niektore veci vedeli aj dost skomplikovat...Preto celkovo aj starostlivost o zuby netreba zanedbavat, nie len pri bieleni...
hlavne pred bielenim, najma pred prvym bielenim je potrebna normalna navsteva zubara, aby pozrel ci nemas kazy, ci neni so zubami nejaky problem, ktory by bolo potrebne vybavit :)
Tak raz do roka. Viackrat za rok si myslim, ze to potrebne nebude, ale tak to vsetko budem konzultovat so zubarkou, ked budem chciet bielenie podstupit. Ze kedy by to bolo vhodne a podobne. :)
Ako casto ty na to bielenie chodis?...Alebo teda mas v plane chodit?...
Keby len nove lodicky. Ale uz je to za mnou, uz konecne mam usmev aky som chcela. Biely a ziarivy.
Takze uz nebudem len tak kadeco kupovat a minat zbytocne peniaze :) Uz budem chodit len na profesionalne bielenie ;)
Keď je dobré sa z minulosti poučiť a potom už sa k nej nevracať :) Ak je to možné :)
- zuzula28 - Ale tak, co je podstatne? Ze uz to mas za sebou. Ze je to minulost a uz k tomu sa nejako nevracaj. Podstatne je to, ze teraz je to uz vsetko inak a uz to neni vec, ktora by ta oberala o energiu ;)