Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?

Príspevok v téme: Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
brrrr

Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!

emanulka

- Bambulka stačí raz za rok, ale to ako často máš prísť to ti zubár povie presne, že ako by to bolo dobré vzhľadom na to aké máš zuby. Ale asi nepoznám nikoho, kto by chodil častejšie. Čo sa týka toho, že k akému, tak ja chodím k zubárke, ktorá robí aj jedno aj druhé. Je to podľa mňa lepšie. Že všetko pod jednou strechou. -

bambulka32

Raz za rok stačí chodiť na bielenie zubov? Ako riešite bielenie ak váš zubár ho nerobí? Chodíte na normálne prehliadky a tak k svojmu a na bielenie k nejakému inému??

norikka

Jo, bolo to moje prve, ale som si ista, ze nie posledne a celkom musim povedat, ze aj lutujem, ze az teraz som sa k tomu dostala, ze som do toho nesla uz pre nejakym casom, pred rokmi. Fakt je to taka zmena, ze az, ja sa nenormalne dobre citim, dokonca aj tak viac sebavedomo :P

zuzula28

lujziara presne presne jak píšeš ;) a už takých hodnotíme a pritom problém môže byť úplne inde, ale už to všetko chápem ;)

matriska

NORIKKA

Toto teraz co si pisala si bola akoze na prvom bieleni zubov? Alebo uz si bola viackrat? Lebo podla toho, co pises mam pocit akoby to bolo prve tvoje bielenie, ked pises aj o tom, ze sa viac usmievas, je to mile :)

norikka

Uz aj ja mam bielenia zubov za sebou a teda som prijemne sama zo seba prekvapena. Je pravda, ze sa viacej aj usmievam odkedy mam po :))))

lujziara

Zuzula áno, lebo je to tak nejako prirodzené, podvedome, keď máme krásne zuby tak sa usmievame, vystavujeme ich na obdiv, potom aj tí ľudia, ktorých stretávame nás berú inak, lepšie, pozitívnejšie. Zatiaľ čo takých zamračených, čo sa neusmievajú moc teda pozitívne nevnímame a pritom môže ísť ozaj len o to, že človek sa neusmieva preto, že nemá pekný chrup.

25karina25

Toto podla mna moze tvrdit len clovek, co nema skusenost s bielenim u zubara.
Profesionalne bielenie to je uplne nieco ine ako taketo sposoby. Ja sa ozaj cudujem ako to mozes porovnavat!

dayrealco965

Bielenie zubov - ibright.lv je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.