Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!
Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
Bielenie zubov - ibright.lv je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.
helencita neviem ako on, ale pri normalnom bieleni u zubara to musis mat, pretoze ty mozes absolvovat bielenie zubov len v pripade, ze mas zuby v poriadku, ze nemas nejaky problem, ze nemas kazy a pod!
Igorh ako je to v takomto prípade ako si ty písal? Musíš predtým mať aj preventívnu prehliadku za sebou, či vôbec pri hentom bielení to netreba??
To fakt? To sa takto robi? Nevedela som, ze takto to funguje a to domace bielenie je vhodne ako casto pouzivat?
neviem, co je to za bielenie, co si pisal, ja mam skusenost v pearl dental :) malo by byt podla mna bielenie robene pod dohladom zubara, aby nenastal nejaky problem a je dolezite absolvovat prehliadku preventivku, dentalnu hygienu a bielenie az nasledne o par dni na to, kym si aj dasna akoby oddychnu :)
Lujziara tiez som sa uz aj na toto informovala priamo v stomatologickej ambulancii. Mat biele zuby je fajn, mnohych ludi to oslovi len tiez podla mna treba si nejako ustriehnut tu mieru, ze co je este okej, co nam nemoze uskodit a kedy to uz prehaname, lebo su ludia, co by boli schopni chodit si bielit zuby aj trikrat za rok :/
Karina domáce bielenie je takým spôsobom, že ti priamo zubárka vyhotoví akoby takú dlahu presne na tvoje zuby. A potom dostaneš aj bieliaci gél a tým si to môžeš tie zúbky dobielovať doma.
:) Prípadne teda ak by niekto chcel, nie je to nutné ;) Linduss dentálna hygiena pred tým je podľa mňa alfou a omegou :)
Igorh lenze pred bielenim je potrebna dentalna hygiena, ty si ju absolvoval??
Bielenie zubov sa samozrejme dá objednať u akéhokoľvek zubára, najmä, ak váš zubár túto ponuku nemá. Ja zo svojich skúsenosti by som odporúčil Dental Brothers, veľmi príjemný prístup, bezbolestné, viditeľné bielenie a keďže bielia bez peroxidu vodíka, tak aj šetrné k mojím zubom :)
Mimila ved ano preto som to napisala, ze si myslim, ze by sa na to nik nechytil, aj na tie zuby by to bolo vela. Najma pre niekoho kto tu dentalnu hygienu podstupuje prvykrat, takze radsej vsetko postupne ;)