Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?

Príspevok v téme: Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
brrrr

Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!

sinka

maryen jasne, ze je to lepsie, lebo je to na dlhsie a zbytocne, ze jeden zubar by ti robil prehliadku a druhy bielenie, to by si najskor musela ist k jednemu, potom k druhemu na dentalnu hygienu a nasledne za par dni zase na bielenie a zbytocne je podla mna takto behat :/

bambulka32

Hamula bielenie nie je ešte štandard, ale tak myslím, že štandard by mal byť aj kvalitné vyšetrenie, kvalitné ošetrenie a aj to nie je stále samozrejmosťou :/

hamula

Prípadne šak ak by si chcela, tak sa skús rovno na tú moju zubárku nakontaktovať a uvidíš, ale myslím, že by nemala problém ťa vziať. Za opýtanie nič nedáš :)

maryen

Monika to myslím, že je v dnešnej dobe už jasné každému, že neni to nejako obmedzené, že môžeme ísť kam chceme. Len treba si vopred zistiť, kto bielenie kde robí a podobne. Ale zase som názoru, že je fakt lepšie ak doktor robí aj jedno aj druhé ;)

Janamicha123

Dakujem este raz za toto ;)
Jasne, ratam s tym, ze proste je to u kazdeho uplne ine. Zalezi aj kde ten zubar je a aj od miliardy inych veci. Len som chcela vediet ako je to u tej co ty chodis a som rada, ze to viem, ze uz mam taku predstavu aj o cene.

hamula

Janamicha nemáš začo, keď mám skúsenosť, tak nemám problém ti o tom napísať. Len tie ceny môžu byť úplne iné niekde inde. Chápeš, takto to vychádza v Pearl Dental, kam chodím, čo som už písala. Čo ambulancia to iné ceny a zase treba si aj zistiť to kto bielenie robí a nerobí. Lebo ani v dnešnej dobe to nie je samozrejmosť, že zubár sa o zuby aj postará a urobí aj bielenie ;)

tifaniass

Janamicha ale ked si to preratas, ze na dni...Ze kolko to budes pouzivat a tak, tak ozaj je to cenovo parada...Mozno niekoho moze zmiatnut to, ze na zaciatok takato cena...Ale treba sa nad tym zamysliet...;)

Janamicha123

Dakujem, ze si napisala. Tak nejako som aj ratala, ze to vyjde. Takze ma to neprekvapilo.
Chapem, chapem, je to na roky. Hlavne, ked uz to mas doma, tak netreba na to pouzivanie zabudat, co :P