Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?

Príspevok v téme: Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
brrrr

Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!

zuzula28

bambulka32 to jasné, ja keď som si prvýkrát dala bieliť zuby tak vtedy som už všetky tieto veci eliminovala, predsa potom by som na žiadne bielenie nemusela chodiť keby som naďalej pila niečo, čo ovplyvňuje farbu :)

krtko7

hm. Bambulka k tejto dr. čo si písala chodím aj ja na bielenie a ona sama mi ešte odporučila aj domáce bielenie, ktoré používam doma pravidelne. Raz ročne chodím na profesionálne bielenie do ambulancie, samozrejme ale po preventívke a inak si zuby biele udržujem tým domácim bielením, to mám takú na mieru vyrobenú dlahu alebo odtlačok alebo ako to povedať a taký špeci gélik :)

bambulka32

Keď to záleží aj od toho akým spôsobom, aj ako často, čím, tiež veľa vie ovplyvniť aj to, že čo jeme, akú stravu. Či farbí, či nie. Či pijeme kávu, čaje, vína a podobné veci.

dia58dia

Maryen nie je to pekne, preto nejde len o to ako casto si umyvame zuby, ale tiez je podstatne aj to, ze akym sposobom :)

bambulka32

Maryen nie je to pekné, tiež to začalo aj na mne vadiť, že nemám zuby ako George Clooney. Síce som len minulý rok prvýkrát bola na bielení u stomatologičky Baňasovej, ale vidím tú zmenu. A myslím, že keď budem chodiť pravidelne rok čo rok, tak to bude dobré. Myslela som, že aj častejšie sa môže chodiť, ale doktorka mi vysvetlila, že je lepšie len raz do roka, aj pre tie zuby. A tiež je nevyhnutnosť dentálna hygiena, ale tak myslím, že to ti je jasné

maryen

Mimila, ale to je normálna vec aspoň podľa mňa, že len zdravé zuby sa môžu bieliť.
Keby bol nejaký problém, tak sa bieliť nemôžu.
Tutri biele zuby by sme podľa mňa mali mať každá, každá by sme sa mali o ne starať lebo nie je podľa mňa pekné keď niekto má do žlta farbu.

zziara

asi o takých problémoch nepočul alebo sa s nimi nestretol, lebo väčšinou takí ľudia bývajú voči tomu ľahostajní, že takéto veci porovnávajú. tutri ty na bielenie chodíš už ako dlho??

tutri

*xadtethe52*
Vieš to porovnať?..Takže si absolvoval aj jedno aj druhé?..Prečo ti skôr sedí tento spôsob?..Ja mám skúsenosť s odborným bielením v zubnej ambulancii a ja by som nemenila za nejaký iný spôsob..Toto mám istotu, že som pod dohľadom doktora..Že zubom sa nič nestane a že mi to prinesie výsledky..Že budú zuby belšie..

hamula

Mne jedno nejde do hlavy, že ako niekto môže porovnávať takéto bielenie ako si pridal a bielenie, ktoré je po lekárskym dohľadom.
Predsa len takéto niečo, čo si kúpiť len tak ti môže poškodiť sklovinu. Z toho nemáš obavu??