Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!
Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
Jasné, že to neni len nejako na chvíľu, ale na dlho. Domáce bielenie zubov ako také vychádza čo si pamätám 160€, individuálny nosič, čo sa vyrába na mieru, tak to 50€. Ale poviem ti, že vôbec som nemala problém s tým, že zaplatiť si to, lebo viem, že to je investícia na dlhý čas a viem, že to má zmysel :)
Sinka myslim si, ze ta cena je uplne jedno aka bude...Pokial to ma zmysel...Vyznam, ze to udrzi tie zuby dlhsie biele po profesionalnom bieleni, tak sa oplati za to zaplatit...Aspon ja si tam myslim...Ked uz tak uz nie?...:)
to domace bielenie podla mna nemoze byt nejaka palka :)
Hamula to je fajn takto si este zuby dobielovat aj doma, kolko si ty za to domace bielenie dala?
Ale zase ked mas dlahu tak to nemas na jednorazove pouzitie to ti vydrzi dlhodobo :)
Chodím len raz. Dalo by sa aj viackrát po poradení sa so stomatológom, ale myslím že to neni treba. Najmä nie keď ja dodržujem všetko, čo mi doktorka nakázala.
Plus mám doma ešte aj domáce bielenie, t.j. zhotovili mi na základe odtlačkov bieliacu dlahu a k tej som dostala bieliaci gél :)
Hamula chodíš raz za rok si dať bieliť zúbky?
Krtko, len veľa ľudí si tým asi musí prejsť osobne, že vyhodiť tie peniaze za to aby si uvedomili, že to nemá zmysel a mnoho tých spôsobov nevplýva dobre na zuby. Veď ja tiež som sa preto rozhodla na bielenie chodiť k mojej súkromnej Baňasovej, ku ktorej chodím aj normálne. Aby náhodou som si ešte sama nejako neuškodila :)
Nič by v živote nemalo ísť na úkor zdravia aspoň teda môj pohľad je taký. Predsa len zdravie je jedno a keď to zanedbáme, tak potom dostávať ho do stavu, aby bolo OK je náročné.
...po bielení som ja začala prvýkrát pátrať pre dvomi rokmi. Odvtedy sa pravidelné bielenie stalo mojou bežnou záležitosťou, ale prikláňam sa k tomu, že keď si dať bieliť zuby tak len niekomu kto dohliadne aj na zdravie zubov. Aby to bielenie nebolo na úkor zdravia!
- krtko7 - Nejdem sa teda ani radsej pytat na to, ze kolko penazi si tak vyhodila. Viem si predstavit, ze to nie je prijemne ani len nahodou. Ale co je napriklad super pri bieleni u zubara, ze musis mat zuby v poriadku, takze musis absolvovat aj preventivky :)