Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?

Príspevok v téme: Dá sa objednať bielenie zubov aj u iného zubára?
brrrr

Poraďte mi prosím, chodím k zubárovi, ktorý nemá v ponuke bielenie. Dá sa objednať hoci aj mimo poisťovne na bielenie zubov niekde inde?
Aké máte prípadne skúsenosti, zvažujem túto možnosť, prípadne vyskúšať aj jeden slovensý prípravok za cca 20 eur s násadkami, ktorý predávajú v drogérii. Ďakujem vopred za odpovede!

tifaniass

Sibierina ked ide o profesionalne bielenie tak mozes ratat cca tri stovky, aj ked z velkej miery zalezi o aku ambulanciu ide a tiez ake je to bielenie...Ako sa robi a co vsetko zahrna...Ale ked si vezmes ze to investujes raz za rok, takze v tom nevidim ziadny problem...

Janamicha123

Norikka z bielenia mam aj ja strach, ako ona pisala, ale z takeho bezneho, volne dostupneho, chapes? U zubara nie, pretoze to je, ze ta ma pod kontrolou, to je o inom ;)

sibierina

krtko aka je cena za bielenie taketo co si popisovala? nevidela som zeby si niekde tu cenu pisala nech mam predstavu co cca to stoji :)

krtko7

hm. Mne to bielenie u doktorky Baňasovej vyhovuje. Vysvetlila mi ako si mám bieliť doma, kedy prísť potom k nim na bielenie a už po tom bielení doma som videla, že mám belší chrup ;)

Eliona

Emilius bielenie jasné, že nie je na celý život, najmä ak niekto bežne pije kávu, čierny čaj alebo červené víno :)

olejina

emilius uz som si nieco viac aj ja zacala zistovat ohladne bielenia a krtko, co mi nizsie pisala to ma celkom zaujalo :) pisala, ze zuby sa bielia najprv doma nejako a potom ides na bielenie k zubarovi, ja som na toto nejako doposial nenabrala odvahu, pretoze sa o svoje zuby bojim a len tak nieco volnopredajne, no nie som s tym celkom stotoznena :/

Emilius

Áno, dôvera mala takú možnosť, tuším cez leto alebo vtedy, už si presne nepamätám mesiac a možno to majú až doteraz, neviem. Ak ideš prvýkrát na bielenie tak určite zubár, on ti všetko vysvetlí a poradí. teraz keď som už bol u zúbara, tak rozmýčlam, že o pár mesiacov vyskúšam zase pásiky naopak, už len na "dočistenie" kedže ani to bielenie nie je na celý život

norikka

Emilius to som nevedela, ze vobec nieco take bolo mozne, ale tak mne nevadi si zaplatit ak mam istotu, ze to bielenie bude stat za to.

Emilius

Jednoznačne je lepšie ísť prvykrát k zubárovi, aby ti povedal aj čo a ako. A pred prvým bielením je nutná aj konzultácia s lekárom a zubným hygienikom. Čiže určite sa treba objednať na konzultáciu a ten ti poviem, čo a ako dalej. Ak by si chcel predbežne vedieť, ako to u zubára s bielením funguje tu máš článok o tom bielime.com .
Ja som bol tiež asi pred pol rokom na bielení, keď poistovna mala akciu, že preplávajú 200€ u zubára a som maximálne spokojný.