Ahojte, ma to vyznam vobec s takym chlapom tahat?? Ved to je vizitka chlapa, ake ma auto, kde byva a pod.! ked moj frajer v 38r byva v podnajme a nema auto, to nemoze nic ine znamenat, len ze je lenivy (je zdravy, nema fyz. postihnutie) a teda neschopny financneho postarania sa o seba.. podla mna to do buducna znamena, ze celu fin. stranku rodiny budem musiet tahat ja, lebo on si nevie zarobit ani na zivotu nevyhnutne veci... niesom zlatokopka, ale nejaku uroven potrebujem. ake mate nazory vy?
38r chlap a nema ani auto ani byt!
ladyblack sak to :D najprv jej vadi ze nema auto a dom tak sa chce rozist, potom jej vadi ze nechodi na dovolenky tak sa chce rozist, potom zisti ze vyzera ako drbnuta materialisticka zlatokopka tak sa chyti radsej tej sibnutej konspiracie ze ho nahanaju mafiani a tak sa chce rozist by sa zachranila.... :D no komedia fakt
a ťapy si idu vo svojich myslienkovych pochodoch nerusene dalej... :D proste zeny, to nevymyslis
:D :D prepacte, ale smejem sa z tych poslednych prispevkov, to uz ake zavery viete vyvodit o cloveku, z par viet co vam tu dotycna napise tak ako sa jej to prave hodi :D :D
sldkh to,že nesúhlasíš s tým čo píšem je tvoj problém,prajem ti aby si nikdy neuzrel svetlo sveta ,,,sladko spinkaj :):):)
Elsi, povedz mi za seba prosim, isla by si to s ni riesit, alebo radsej rozchod?
nika,,,povedz mu nech mu pomôže nejaký s kolegov ktorí má najviac peňazí,jemu to môže splácať aj 20 či viac rokov....
elsa nie ty samozrejme nikoho nechces vystrasit, ty si tu len z vody vykonspirujes uplny thrillerovy nezmysel ako vystrihnuty z lacneho slovenskeho serialu a prezentujes ho tu ako totalny fakt.. ved v pohode :D
nika to som nechcela ťa vystrašiť,len teda s ním to rieš,nech sa k tomu aspoň nejako vyjadrí...
Chudak chlap...
:D
Zeny tu uz ako vidim zastieraci manever uspesne zvladli, uz akoze nevadi ze nema auto a byt, ale je jasne ze IDU PO NOM MAFIANI a dotycna je v NEBEZPECI, musi okamzite ujst a zachranit sa :D
ale klobuk dole, proste uzasna schopnost udrziavania si pozy neznosti a citovosti