Ahojte, ma to vyznam vobec s takym chlapom tahat?? Ved to je vizitka chlapa, ake ma auto, kde byva a pod.! ked moj frajer v 38r byva v podnajme a nema auto, to nemoze nic ine znamenat, len ze je lenivy (je zdravy, nema fyz. postihnutie) a teda neschopny financneho postarania sa o seba.. podla mna to do buducna znamena, ze celu fin. stranku rodiny budem musiet tahat ja, lebo on si nevie zarobit ani na zivotu nevyhnutne veci... niesom zlatokopka, ale nejaku uroven potrebujem. ake mate nazory vy?
38r chlap a nema ani auto ani byt!
kuracina presne,,,,,,,tam to podomnou ani nebudem komentovať toho sldk
staci, ze sa s nim rozidem, alebo sa mam aj prestahovat? co by ste robili?
Ak má nejaké nesplatené účty a niekto ide po ňom, jedného dňa môže vybuchnúť tvoje auto a ty v ňom. Nechápem ako môže byť niekto citovo naviazaný na chlapa, ktorý má toľko mínusov. Niektoré ženy si fakt koledujú o problémy. A potom vyplakávajú. Je to na tebe. On je aký je, za veľa asi nestojí, ale ty si tiež sraľo, keď sa na neho nevieš vyprdnúť a nájsť si iného. 32 rokov nie je žiadna tragédia. Jasné, že si môžeš nájsť iného a lepšieho. Ale najskôr by si musela tohto poslať k vode a rozhliadnuť sa po svete. Lebo vedľa neho - v tomto vzťahu - sa s tým novým nezoznámiš.
boze elsa ty uz radsej nepozeraj tolko americkych serialov lebo ti uz z toho hrabe
elsa, netuzim.. mne staci to co mam sama.. uplne si ma vystrasila teraz :(lebo my ani moc do spolocnosti nechodime.. vlastne aj ked sa spolu prechadzame po meste, tak je nervozny.. akoby sa skryval, resp. striehol ci ho niekto nevidi
a teraz už si naviazaná na neho zasa?najprv na neho kydáš aký je ten najhorší,no nič.... a teraz už si nevieš bez neho predstaviť život,,,,tak mu povedz aby ti povedal na rovinu či tam tie problémy môže vyriešiť s tými ľudmi,kedy,ale obávam sa že nikdy,či sa nemáš báť že ho tam niekto neodstrelí čo si myslíš že len tak je nervózny???!!!!!ruší telefonáty?otvor si už konečne oči!!!určite aj on sám má pištoľ,rozišla by som sa s ním je to na tebe,možno aj toto je zadosťučinenie pre teba že tak veľmi túžiš po luxusnom aute a 1.triednom byte rieš to s ním,držím palce nech sa rozhodneš akokoľvek....
naco potom s nim si, ked ti to vadi? tak s nim len trtkavaj, ked ti asi len v tom vyhovuje a neplanuj buducnost a mas po probleme:D
a ako 32r zena.. si uz viete kde najde chlapa.. v domove dochodcov? :D
elsa, a čo ked si najde inu a ja zblaznim ked ich spolu uvidim? dost som citovo na neho naviazana :( ale kamoska mi vravela, ze ked sa nieco take stane, tak sa mam pousmiat a povedat si v duchu, ze som rada, ze niesom na mieste tej zeny.. ale ja to nedokazem asi :(
tak potom je to jasné je nervózny keď sa prechádza,niekto mu volá,niekto po ňom ide a v tej dobe tam nemáš byť a nemáš nič počuť a vidieť :)zrejme si medzi sebou vybavujú účty,no neviem s kým to chodíš,ale ja by som takého chalana poslala...... samé problémy,problémy a problémy,v nejakej mafii zapletení,podsvetie a podobné,samý "sladký život"