Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

38r chlap a nema ani auto ani byt!

Príspevok v téme: 38r chlap a nema ani auto ani byt!
Nika78989

Ahojte, ma to vyznam vobec s takym chlapom tahat?? Ved to je vizitka chlapa, ake ma auto, kde byva a pod.! ked moj frajer v 38r byva v podnajme a nema auto, to nemoze nic ine znamenat, len ze je lenivy (je zdravy, nema fyz. postihnutie) a teda neschopny financneho postarania sa o seba.. podla mna to do buducna znamena, ze celu fin. stranku rodiny budem musiet tahat ja, lebo on si nevie zarobit ani na zivotu nevyhnutne veci... niesom zlatokopka, ale nejaku uroven potrebujem. ake mate nazory vy?

B.Z

38 ročný chlap by už mal mať minimálne 3 audiny, luxusný rodinný dom s pozemkom min. 10km štvorcových a aspoň 100000€ na účte.Okamžite od takého neschopného chlapa preč, lebo uhynieš!

Choď loviť napr. do takého Monaka.

miska89

myslím že sa do nej zbytočne všetci navážate, keďže údajov o ňom tu vidíme dosť málo... Všetci sa hradia na to že peniaze nie sú dôležité, ale myslím že tu nejde ani tak o tie peniaze a o to čo má, resp. nemá, ale o to, či dotyčný nie je neschopný a príliš nesamostatný na svoj vek. Má skoro 40tku, to že nemá vlastný byt ešte pochopím pretože kým človek nemá rodinu a nemá ho s kým zdieľať, je zbytočné kupovať si vlastné byty. Najviac ma prekvapuje že stále chodí na obedy k babke, to by ako 38 ročný muž už mohol zvládať aj sám.... no ale najviac o ňom vie samotná autorka príspevku - či sa chytá do roboty, aké ma hodnoty, ciele, priority, či dokáže zabezpečiť seba tým čo potrebuje on sám.

Michal89

No tak podľa mňa to je práve že normálny chlap zato ty si není normálna žena zobrať uver na 20 rokov :D čo ak ochorieš tak že budeš s prestávkami chorá 2a pol roka? Odklad splátok o 1 rok ti potom moc nepomôže.

Ďalej čo keď v rovnakej dobe kedy ochorieš ty ochorie aj on?
Aha už viem pôžička.
Mimochodom vo vzťahu musí byť rovnoprávnosť to znamená nevyužívať sa navzájom.
Či už po finančnej stránke alebo hociktorej inej, ak ty ťaháš väčšinu (nie všetku, ale väčšinu) finančnej stránky musí on ukázať o dosť väčšiu aktivitu v inej oblasti vášho spolunažívania

michal 22

dievca, naco si vlastne este s nim, ked sa ti nic nepaci? tak si najdi takeho, co ma byt a auto a nahanaju ho mafiani :D uz to tu vystihli :D inac chodia sem neskutocne slepaciny :D mier

Nika78989

tvari sa pri mne ze sa nic nedeje.. ale citim z neho ze je nervozny.. myslim ze ked sa ho na to opytam, tak sa tvari ze sa nic nedeje (slovami).. ale nervozitu skryt nevie

5.5 elsa

Nika počkala by som kým ti ten priateľ zavolá a nech ti otvorene o čo sa jedná ak o financie nech ide za kolegom ktorý má najviac peňazí, s ním nech sa dohodne toľko moja rada :)