Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

38r chlap a nema ani auto ani byt!

Príspevok v téme: 38r chlap a nema ani auto ani byt!
Nika78989

Ahojte, ma to vyznam vobec s takym chlapom tahat?? Ved to je vizitka chlapa, ake ma auto, kde byva a pod.! ked moj frajer v 38r byva v podnajme a nema auto, to nemoze nic ine znamenat, len ze je lenivy (je zdravy, nema fyz. postihnutie) a teda neschopny financneho postarania sa o seba.. podla mna to do buducna znamena, ze celu fin. stranku rodiny budem musiet tahat ja, lebo on si nevie zarobit ani na zivotu nevyhnutne veci... niesom zlatokopka, ale nejaku uroven potrebujem. ake mate nazory vy?

dixit

five5: "Takze ste sa tu zeny vlastne priznali: Laska = Auto + Byt"

ktoré ženy? :-) veď ju tu za to všetky skritizovali...

5.5 elsa

fiove liberta ja sa do takejto skupiny určite nezaraďujem,preto jej radím aby nepozerala na peniaze,lebo každý podnikateľ môže skrachovať aj keď ten čo sa vyzná sa musí vedieť udržať aspoň na akej takej úrovni :)

5.5 elsa

pozri tvoj priateľ padol dobre na hubu na samé dno,exekúcie už museli prísť a on ich musel vyplatiť a to poriadny balík,chodí za nejakými kamarátmi to budú podnikatelia od ktorých chce asi pomoc preto za nimi chodí :),možno mu pomôcť odmietajú,určite sa jedná o viac ako stavebnú firmu s tej by toľko áut a bytov nemal,nevidíš čo je za oponou,ale on bude v dobrých sračkách :D :D :D prepáč :),,,,radšej si o ňom zisti s kým sa vlastne stýka a čo vlastne robí,alebo si nájdi muža ktorý ti pomôže platiť hypotéku :D

liberta25

gimmi five, mas uplnu pravdu. a hoci som zena, z tohto mi je nagrc. obycajne prepocitavanie financii. ziadne emocie.

five5

Takze ste sa tu zeny vlastne priznali:
Laska = Auto + Byt
... a este asi + Vizaz, pripadne + Socialny Status.
No hlavne nezabudnite v inej teme o vztahoch zdoraznit ake su zeny citovo zalozene jemne tvory hladajuce len cistu lasku a dobreho chlapca ktory vas bude lubit... :D aj ked vlastne o lasku aj celkom ide, len uz sa menej spomina ze primarne k materialnym hodnotam

Nika78989

mal stavebnu firmu - domy na kluc.. a mas elsa pravdu, lebo raz mi nieco spomenul, ze previedol vsetko majetok na sestru... ale tak ked sa za neho vydam, tak uz teraz sa ho mozem spytat kolko ma maju stat tie exekucie???

5.5 elsa

hlavne si nehľadaj muža podľa peňazí,lebo dopadneš tak že ti ten boháč nekúpi ani sprostú kávu a bude s tebou zametať ako zo špinavou handrou,,,,v čom priateľ podnikal?

liberta25

takze, kym si videla, ze nieco ma, tak bol fajn. teraz si zistila, ze nema, tak uz je problem. toto tak ci tak nema dlhu perspektivu.