Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

38r chlap a nema ani auto ani byt!

Príspevok v téme: 38r chlap a nema ani auto ani byt!
Nika78989

Ahojte, ma to vyznam vobec s takym chlapom tahat?? Ved to je vizitka chlapa, ake ma auto, kde byva a pod.! ked moj frajer v 38r byva v podnajme a nema auto, to nemoze nic ine znamenat, len ze je lenivy (je zdravy, nema fyz. postihnutie) a teda neschopny financneho postarania sa o seba.. podla mna to do buducna znamena, ze celu fin. stranku rodiny budem musiet tahat ja, lebo on si nevie zarobit ani na zivotu nevyhnutne veci... niesom zlatokopka, ale nejaku uroven potrebujem. ake mate nazory vy?

laskajakhrom

Kuracina ved pise ze jej vadi ze nema auto, byt a ze nechodi na dovolenky... :D Teraz mozno aby nevyzerala ako puca tak si vymysli ze sa k nej nesprava dobre a ze to je dovod co jej na nom vadi :D

Nika78989

chce.. teda ked som doma, chce.. ked dojdem k nemu, tak chodi kdetade, rusi telefonaty, chodi von na prechadzky bezomna a akoby len cakal kedy pojdem domov.. potom som doma a zase po 2 dnoch zacne nech dojdem

Kuracina

No ak s ním chodíš štyri roky, tak už si ho teda mohla za tú dobu poznať.Zrejme to nebude veľmi zodpovedný chlap, načo s ním zabíjaš čas? Vzťah je aj o dôvere a spoľahlivosti.

Nika78989

elasa, ake problemy si tym myslela? :( tvari sa ze podnikanie mu ide dobre, k babke chodi vraj preto, ze sa mu samemu varit neoplati, ale ked sa na to pozriem z toho triezvejsieho hladiska, tak to s nim az take ruzove isto nieje.. ved za 4r sme neboli spolu na dovolenke :( ja som chodila s kamaratkami sama, za co sa na mna nahneval.. a ked som chcela ist s nim, tak vzdy nieco vymyslel v style naco tam pojdeme..

Kuracina

No tak nehodnotme ju hned ako zlatokopku, možno sa to opytala troška blbo, jasne že nezáleži na tom aké ma auto, ale ak splácal exekútorov a hlavne ak jej nechce o sebe nič povedať, to nie je už len tak. Keby si ju vážil a mal by ju rád a myslel by to s nou vážne, tak by sa s nou otvorene o všetkom porozprával. Vyložil by karty na stôl. Aj ja by som mala strach z chlapa, ktorý nemá ani fuka a pritom sa vozí taxíkmi. Vidno že sa hrá na niečo čo nie je. Ona určite vie prečo sa toho vzťahu bojí. V tom príspevku nenapísala všetko, veď to sa ani nedá, hodila len pár viet a tie vyzneli ako keby jej záležalo iba na drahom aute a byte. Ja myslím že skôr je vyplašená z toho, že chlap takmer 40-ročný sa chodí nacpať k babke a býva v podnájme. No aj to sa môže stať ak padol v podnikaní na hubu, ale aj v takom prípade by jej mal na rovinu všetko otvorene povedať. A tie taxíky atď, to je od neho tiež trápne. Možno ju ten chlap skutočne využíva a zlatokopka nie je ona, ale on.

5.5 elsa

liberta ja som jej to tam napísala že je zlatopkopka ak triedi podľa áut a domov,bytov,ale tu sa jedná o to že ona ani nevie s kým vlastne chodí rozumieš?ten muž ju môže navliecť do dobrých problémov,všetko predal možno ide po ňom aj mafia ja by som asi zaradila spiatočku :D :D :D a to max rýchlosťou :D :D :D

liberta25

elsa, mne je nagrc z rad a z autorky. za cely cas nebol jeden prispevok, kde by napisala, aky ten muz je. vzdy sa toci okolo financii. nieco pokaslal.. fajn.. ale ako ona ziskala peniaze? a preco uz davno nema ineho, ked jej tak strasne ide o prachy? to si fakt nikto neuvedomuje, ake je to ubohe? takuto zensku by som len kopla.
a myslim, ze sa prisla len pochvalit alebo je to cele fake. tomuto uplne neverim. nejaka komplexa sa nudi..
lebo takto primitivna osoba nema ako k peniazom dojst. cez dedicstvo, ok, a teraz nevie, co s frajerom. ine mi zmysel nedava.

Nika78989

on sa so mnou odmieta bavit o jeho podnikani... resp. tvari sa akoby bolo ok, ale mne zvedavej zene to nedalo, a hovorim ked som si pozrela tie zavierky.. no teda same minusy :(uz ma aj napadlo, ci nieje on so mnou z vypocitavosti.. ze postupne zacne pytat peniaze..