38r chlap a nema ani auto ani byt!

Príspevok v téme: 38r chlap a nema ani auto ani byt!
Nika78989

Ahojte, ma to vyznam vobec s takym chlapom tahat?? Ved to je vizitka chlapa, ake ma auto, kde byva a pod.! ked moj frajer v 38r byva v podnajme a nema auto, to nemoze nic ine znamenat, len ze je lenivy (je zdravy, nema fyz. postihnutie) a teda neschopny financneho postarania sa o seba.. podla mna to do buducna znamena, ze celu fin. stranku rodiny budem musiet tahat ja, lebo on si nevie zarobit ani na zivotu nevyhnutne veci... niesom zlatokopka, ale nejaku uroven potrebujem. ake mate nazory vy?

plačko

tak podľa mna určite nie si zlatokopka. každá žena potrebuje vo svojom partnerovy oporu . musí mu dôverovať a ked s ním chce byť, musí cítiť , že sa o ňu dokáže postarať a zabezpečiť ju...nemusí mať milióny na účtoch, ale stačí snaha a bojovnosť toho daného chlapa..pokiaľ žena nevidí v mužovi istotu, že zabezpečí ju a jej deti, pokiaľ cíti, že ona bude tá, ktorá sa bude musieť starať o finančnú situáciu a úroveň rodiny, odrádza ju to...je to prirodzené pre ženy, že potrebujú druhú polovičku silnejšiu, nie slabšiu...

michal 22

k tomuto poviem len tolko, minule som pocuval nejakeho analytika(na meno si nespominam) a ten hovoril o hypotekach a pozickach v europe, kde cela europa je opatrna v tychto casoch, ked cela eu upada(komu to nieje zjavne, nezije v realite) a vysledok bol, ze slovaci trcia daleko nad vsetkymi, ked len beru a beru a potom je tu 2 miliony exekucii... no a je zaujimave na dnesnych zenach, ze emancipacia sem, emancipacia tam, ale od chlapa chcu, aby im zabezpecil vsetko a ked nemas auto, byt tak frfocu a tak moja otazka znie, a vy mate ?

tasty

môj názor, že zlatokopka nie si, žiadna žena netúži po chlapovi, ktorý je lenivý a nevie si zarobiť ani na základné živobytie, nie ešte sa postarať o deti a rodinu, moja rada, nájdi si sebe rovného ;)

martin_25

ano si zlatokopka. Ked potrebujes financne zabezpecenie a spoliehas sa na partnera, tak si. Zabezpec sa sama, vlastnou snahou o seba samu a nespoliehaj sa na druhych ;) Vidno ze radsej lubis peniaze ako chlapa. ZLATOKOPKA

gamm

hypoteky v zahranici tiez nie su pre kazdeho vyhodne ale ludia tam maju aspon vacsiu moznost vyberu. tie dovody preco si tam niekto nevezme na krk hypoteku suvisia okrem ineho aj s tym ze aj tam je to pre mnohych zatazujuce a nechcu si komplikovat zivot.
a nikto tu myslim nedemonizuje hypoteky ale v postkomunistickych krajinach, nie len na slovensku, su ludia v podstate dotlaceni brat hypoteky ktore vsak nie kazdemu vyhovuju. a to ze mnohych slovakov zatazuju je proste holy fakt.

laponosi

hypo je super, ale nie u nas na slovensku, LOVENSKU, kde su uzernicke uroky, tam na zapade, kde je hypo paradoxne takmer za negativny urok (minusovy), tak to sa logicky oplati (platia vam, aby ste si zobrali hypo, vratite MENEJ!)

keby mi niekto da hypo na 1% urok, beriem, prakticky v neobmedzenej vyske, kedze sam urobim z toho 10% prakticky okamzite.

takze hypoteky by som nedemonizoval.. jedine ak by som nemal adekvatne vzdelanie.

a na margo setrit a znicit sa - kazdy si musi najst SVOJ JEDINECNY BOD ZLOMU, ktory zodpoveda urovni "mam dost"

ci je to lacny podnajom, alebo 10 bytov v centre BA (toto nie je TOP lokalita, ale nechcem kazit tu skutocne TOP, takze bavme sa o SUCHOM a absolutne nudnom, plesnivom centre), je uplne irelevantne - pre niekoho je to a pre niekoho to.

ja uz svoje lepsie casy mam za sebou a ano, chuti to bajecne.. ale nic sa neleskne donekonecna..

perpetim

zivot v podnajme = nikdy nevies kedy ta vystahuju.. to nie je take jednoduche.. vlastnictvo = starosti, dane, opravy..
takze akekolvek vlastnenie majetku je len starost..
komu lepsie ako bezdomovcom, maju zadarmo teply vlak

gamm

co ja viem zodpovedni a snazivi by mali byt obaja. ovsem zaroven netreba sa na to pozerat tak jednostranne tym sposobom ze co je povinnost muza a co zeny. pokial sa stretnu dvaja ludia s takym zmyslanim ako tu Nika a Dusan tak budis. nech si tak funguju. netreba to vsak presadzovat ako to najlepsie a jedine spravne vo vseobecnosti. tych moznosti ako sa pary dohodnu, kto cim prispeje (ci uz materialne, alebo schopnostami, alebo aj po inych strankach) su rozne. keby som nepoznal take pary, a su to normalni ludia, tak by som to netvrdil. v dnesnej spolocnosti sa dokonca vyskytuju aj muzi na "materskej". aj take existuje. su ludia ktori su adaptabilnejsi v zmysle ze sa nedrzia sa striktne len urcitych modelov, ale skor sa prisposobuju okolnostiam a povedzme ze viac nez o to kto ma co vo vztahu plnit im ide o jeho udrzanie.
samozrejme ak je medzi parmi prilis velky nepomer, ked napriklad jeden je ovela snazivejsi nez druhy, potom to moze byt problem.