Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

Miloslavcho

@klaksima...pozri si stranku topsedacky.sk, maju tam sedacky aj zobrazene a pod nimi aj cenu napisanu...maju roznu cenovu kategoriu..sedacku aj za 7 000€ ale aj za 2 000€ a aj menej...maju rozne akcie, takze treba tomu obetovat nejaky cas a pokukat si, ktora sa ti zapaci alebo ich navstivit osobne..

alicia27

Beatik_Mm dakujem, ze si napisala a ze suhlasis s mojim nazorom..aku ste si vybrali?..pridaj nam fotku, aby sme sa mohli aj my pokochat:):):)..

lukco85

MAJU TAM DOST DOBRE SEDACKY, TO TREBA UZNAT. UPLNE TAKE INE AKO V OSTATNYCH PREDAJNIACH. VSELIJAKE TVARY, FARBY POTAHOV, ATD. TREBA NAVSTIVIT OSOBNE.

strbis_duchon

Čo myslíš pod pojmom: "starostlivosť"? Ako sa o teba starali? Čo ti ponúkli nejaké zľavy, alebo niečo iné? Hm?

Beatik_Mm

@alicia27 - To máš pravdu, že človek si v topsedačkach dokáže vybrať. My sme u nich boli pred dvoma týždňami a objednali sme si krááásnu, nádhernú sedačku. Už sa neviem dočkať, keď mi ju dovezú :-):-) Chcela by som vydvihnúť aj ochotu personálu, keďže takú staroslivosť som ešte v žiadnej predajni nezažila ako u nich. Keď je usmievavá predavačka, hneď sa lepšie nakupuje :-)

alicia27

zampana samozrejme, ze maju kozene a aj ine potahove latky...k nim staci zavitat a som si na 99% ista, ze nejaku vyberies...krasne moderne sedacky maju v ponuke :)..