Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

Golla

tak potom ste zitnanka v tej najlepšej neboli a to je veľká chyba :( tam keď pôjdete, tak verím, že hneď na prvý krát si vyberiete vhodnú sedačku ;) my máme tiež od nich :)

zitnanka58

Ako tak pozerám, tak všetci chlapi sú rovnaký, ako ten môj :DD Už aspoň z tohto nebudem mať nervy, lebo doteraz som si myslela, že len ten môj je taký lenivý a neochotný :// No aby som dlho nekecala o nás, tak obrátim tému na tie sedačky. Ako pozerám, tak v tej predajni, ktorú si tu spomenul @metrio, tam sme neboli. Kde sa nachádza? V ktorom meste?

metrio

patrickkolodzik u nas to bolo velmi podobne:DDD moju zensku som zobral do topsedaciek a tam si musela vybrat. no nemala problem, kedze tam maju asi naj vyber. sice sme tam boli asi hodinu, pokial sa rozhodla ale rozhodla sa a nemuseli sme nikde inde behat. ssamozrejme som jej s vyberom poradil a mame super sedacku.

Patrickkolodzik

@zitnanka58 ani sa mu necudujem..ani ja by som nebehal, keby moja zenska bola taka narocna..moja si musela vybrat v prvom obchode v ktorom sme boli...

zitnanka58

Asi tiež patrím medzi tie náročnejšie osoby :// Môj drahý už so mnou nechce behať ani po obchodoch, lebo už sme ich veľa pobehali a žiadna sedačka sa mi až tak moc nepáčila, že by som si ju bola schopná hneď objednať. Už si pripadám ako ja tá chybná ale ja fakt neviem, všetky mi prídu na jedno kopyto :// Poraďte, kde by mohli mať zaujímavejšie sedačky, vďaka!

lojniss

DomCCA maju otvorene aj cez vikend. V bratislave maju kazdy den otvorene od 10:00-20:00 a v Prievidzi maju od pondelka az do piatka od 9:00-18:30 a sobotu maju doobeda od 9:00-13:00 a v nedelu zatvorene. Oni maju aj z Ciech, aj z Nemecka, tusim aj z Ciny a potom z Talianska, ako si napisala.

domCCA

supis lojniss, to si ma potesila. hned mam krajsi den. otvaracie hodiny maju ake? maju otvorene aj cez vikend? a oni maju len talianske sedacky, ci aj z inych krajin dovazaju?